2011 m. sausio 18 d., antradienis

Fėjos

Ar pas jus irgi naktimis lankosi fėjos, nykštukai ir visokie kitokie nematomi vaikų draugai? Mano  namuose jie nuolatiniai svečiai. Gaila neturiu fėjų dėžutės foto-Rimgailė labai gražią padariusi buvo...Fėjos labai padeda Vaikui ryte greitai prabusti, nes juk reikia šokti iš lovos, bėgti per visą kambarį ir ieškoti lauktuvių:) Ir ko tik jos nebuvo atnešusios - vaisių, saldainių, knygučių, žaislų ir pamestą kojinaitę:) Smagiausia, kad jos labai dažnai dovanoja žaisliukus kokius Martukas irgi turi! Palėpėje riogso stebuklinga dėžė, kurioje gyvena žaisliukai. Jų ten tiek daug! Retsykiais žaislai iš namų dingsta ir kažkokiu mistiniu būdu atsiduria palėpėje.... Ir tik fėjos žino kur ta dėžė paslėpta.
O sodyboje fėjos didesnės.  Ir dovanos kitokios-laiškelis, žemuogių smilga, užburtas obuolys... Kad jos Vaiko nepamirštu pastatėm fėjų namelį....




Iš pradžių jis beržynėlyje stovėjo, bet ten skruzdėlės fėjas kandžiojo, tai atsinešėm arčiau-prie smėlynės:)) Keisčiausia, kad sodybos fėjos dovanas neša ne ryte, o vakare, tikriausiai todėl, kad vasarą nereikia anksti keltis ir kad Vaikas galėtu ilgiau pamiegoti (ir, kad mamai leistu:)))

1 komentaras:

Giedraitė rašė...

ir iš kur tu turi tiek fantazijos,negaliu atsistebėti tavimi :)