2011 m. vasario 25 d., penktadienis

Penktadienis

Man tas laikotarpis, kai lauke šaltukas žnaibosi, o saulė šildo taip, kad atsistojus prie lango, užmerkus akis gali įsivaizduoti, kad jau vasara, labai labai patinka:))) Tiesa trūksta lauko pramogų, nes, kad ir kiek prisirengtum, ledinis vėjas žandus ir nosies galiuką nuspalvina raudonai raudonai... Bet po ilgo namų arešto, dėl mano peršalimo, šiandien apsikutojom su Augustu (priverčiau net šaliką užsirišti! Nes vis pliku kaklu..) ir Martuku ir išdrožėm miestan. Pirmiausia bibliotekoje senas skolas gražinti teko, gėda, bet nei aš, nei vaikai nesam pareigingi skaitytojai, vis laiku knygų nenunešam, jau net priminimus kelis esu gavus, kad gana perskaitytas knygas apsikabinus laikyt. Nors  ne priminimai vis dėl to kalti buvo, kad būtent šiandien skubėjom bibliotekon, labai rūpėjo aplankyti naują parodą. Ramune, tavo vaikai nuostabūs!!! Tikrai verta aplankyti penkių Dainiukų- Rojaus, Ūlos, Marijos, Liepos ir Dobilo piešinių parodą ir pasidžiaugti tokiais kūrybingais vaikais:)))






 Atidavėm duoklę ir vaikų skyriui, Martukas, su brolio skaitytojo pažymėjimu, naują knygutę pasiėmė, turėsim smagų vakarą šiandien :)






Paskui Maximoj nusipirkom didžiulį OŽĮ  ir Vaikui teko su juo rogutėmis dalintis, keIią ašaromis laistant:DDD Kad juo atsikratyt (ožiu, ne Vaiku) visas gražias Zarasų vietas aplankėm....Angelą, paukščių turgų, elniažuvės skulptūrą.....







Namo  grižus dar Pilkiui pirmą kartą padovanojom-laukan išvedėm, maniau, kad ant dviejų kojų ir pravaikščios:DDD 





Liko mažulis nesupratęs, kodėl pro langą laikas taip viliojęs taip letenytes skaudina:D Užtai namie nuo mūsų nesitraukia, tai ant kelių, tai ant nugaros lipa:)))

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu,Eglute,"pavarai".Nesitikėjau pamatyti saviškių darbus tavo"namučiuose".Esu maloniai nustebinta,gaila,kad nesulaukėm jūsų parodos atidaryme.

Unknown rašė...

Nedrįsau trečiadienį, dar visa bacilų pilna, visuomenėj rodytis, toks vaikščiojantis užkratas buvau:) Gaila ir man.... Šampanu vaišino?:DDD

Anonimiškas rašė...

Buvo "kokakolos" ir naminės duonos...

Unknown rašė...

Mmmmm...naminė duona....

kitokia Aurelija rašė...

Egle, labai ačiū už reportažą ir iš parodos, ir iš bibliotekos, ir iš kitų Zarasų vietų :)))
Ypatingai ačiū už stovinčio katino foto :DDD Labai linksma, bet katinėlio gaila šiek tiek. Tikiuosi ilgai jo nekankinai?

P.s. Aš taip pat turiu parodos dalyvių darbų namuose :P

Unknown rašė...

Aurelija, malonu šviest liaudį:D Katinas lauke buvo lygiai tiek kiek trūko dviejų nuotraukų fotosesija, paskui, vos durų neišversdamas namo rovė:DDD