2011 m. vasario 15 d., antradienis

Šaltukas

Joooo.....prispaudė jis mums visiems uodegas, vaikai net mokyklon nėjo-ryte termometras rodė visus 27 (iš tiesų, tai jis meluoja, reikia 4 laipsnius minusuoti, bet net ir žinant tai, atrodė žiaurokai) Rimgailė palaimingai apsisuko ant kito šono (jiems, penktokams, jau minus 20 leidimas tinginiauti),  Klaidas net iš lovos neišlipo, o Augustas apsirengė ir labai pyko, kai liepėm grįžt į šiltus patalus-informatika šiandien! Visoje mokykloje buvo 22 vaikai (kaip mažulytėje kaimo mokyklėlėje:))) ) Kaip meškinai parpėm iki pusės dvylikos ir tik badas iš lovų iškrapštė :D Tokiu oru tik pyragus kepti ir prie pečiaus sėdėti:) Nuo pyrago išgelbėjo reikaliukai mieste (kadangi buvau netoliese ir į vaikų teises užsukau pasibarti, nes Deimos ir Einoro neišleidžia namo kiekvieną savaitgalį, o tik kartą į mėnesį, atseit neturi pinigų kelionei, o tai, kad jie tas dienas valgo pas mus, o ne ten, tai kažkaip neatsveria! Žiūrėsim ar pagrūmojimas iš aukščiau sutvarkys šitą nesąmonę..)
Martukui šiandien superinė diena buvo, darželio draugo Deimanto mamos mašina ryte neužsivedė, o už auklę paliktas brolis ant kalno lėkė, tai atvedė į svečius- jau kiek čiauškėjimo, žaidimo ir linksmybių abiems buvo, galėtu Virga dažniau jį pas mus palikt:) Bet nors ir kaip smagu su draugu žaisti į darželį griežtai NE!:( ......greičiau tada lai auga- mokyklai, kad laikas ateitu:)
Ryt antrą valandą mokyklos sporto salėje bernų klasės vaikų-tėvų varžybos, diplomus jau atspausdinau, dabar duonutę kepu sumuštiniams, jaučiu bus smagi popietė:)
Ai, dar esu labai šaunuolė, nes pagaliau (pirmą kartą šiemet!) išsiruošiau į sportus nueit, nes kažkokia betvarkė paskutiniu metus pas mus su mergaitėm, tai dauguma negali, tai aš užsitingiu, tai šiandien kai Virga atėjo Deimantuko pasiimti, jau griežtai nusprendėm visus pasiteisinimus šalin mesti ir eit senų kauliukų pajudint. Susiskambinom su mergiotėm, lyg ir daugumas ateis (mes be trenerės, aerobika valandike užsiimam). Aš dar pieš treniruotę pas kaimynką nubėgau (susirgo vargšiukė:( Kol mes mieste buvom, atėjo pas mus, paklausė ar tėveliai namie ir susmuko ant laiptų... Pasirodo nuo spaudimo vaistai baigėsi, tai Augustas staigiai vaistinėn sulakstė, palydėjo namo. Vos grįžus bėgau pažiūrėti, kaip ji, bet miegojo, tik apie 20 valandą šviesą jos lange užsidegė. Bet jau atsigavus kažkiek, gripas pačiupo...)
Durnas mano rašymo stlius, apie ką aš čia? Ai, sportan nulėkiau, o lauke Virgutė laukia, mes vėl dviese:DDD Na, bet nusispjovėm ir labai smagiau pasportavom muzikytę užsileidusios, dabar toks saldus jausmas tinginį nugalėjus:)))

Komentarų nėra: