2011 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Pica

Padui, tinginystės viršūnė, Malsenos mišinys iš parduotuvės. Iškočiojus ir palaukus valandikę, kol pakils, kočiojam skardos formos blyną ir tepam jį pomidorų pasta.Tada sluosknis tarkuoto sūrio ir ...... fantazijos, bei šaldytuvo turinio reikalas- keptas faršas, šoninė, rukyta dešra, pievagrybiai, paprika,pomidorai, svogūnai, porai. Kitame šone mamytės dozė-pelėsinis sūris, alyvuogės ir saulėj džiovinti pomidorai:) Dažniausiai kepam tris skardas (vieną dičkę, kitas dvi mažesnes), tai varijacijų būna tiek, kiek picų kepėjų:) Šiaip skanu, ką ir bepasakysi....










5 komentarai:

Giedraitė rašė...

ne,nu tu šiandien kankini,nespėjau nuo stalo pakilti,ateinu paskaityti kas naujo,o čia.............o čia pica...božečki......kaip noriu picos...jau kokie rimti vyrai ją gamino,bet taaaaaip skaniai atrodo...mmmm iš kur man gauti tokių gerų vaikinukų,kurie picą iškeptų????

Unknown rašė...

Ramune, rašydama apie tave ir galvojau:D Sakau, spėsi salotų pasigamint ar ne:DDD
Vaikinukų neturi? Kaip čia gali būt, pas mane jų pilni kampai...Koks nevienodas paskirstymas:D

Giedraitė rašė...

na matai,pas mane panų daugiau nei reikia,keturios namie karaliaujam,bet man patinka toks paskirstymas :) tik reikia kažkokiu būdu vienintelį mūsų vyriškį priversti (išmaldauti),kad picą iškeptų.per 5 metus jau trupininį garsųji savo,išaukštintą,iškalbėtą išgirtąjį iškepė(liuks gavosi),tai gal ir picai jau ateis laikas,nes ir apie ją daug kalba,tik nekepa:)
p.s. o aš kažką panašaus į trupininį pyragą dabar darau,laukiu kol tešla sušals,bus trupininis su svarainių uogiene :)

Unknown rašė...

Jo, su vieninteliu vyru šeimoje sunku:D Išlepinot, mergos, a:D Verta dėl picos pasistengt, kaip nors priverskit (gal pabandyk kortom išošt?), nes, žinau, jo pica nuostabi!

kitokia Aurelija rašė...

Vos nepaskendau seilėse kol perskaičiau...
Sveika, nesveika, bet laaaabai skanu pica :)))