2011 m. birželio 6 d., pirmadienis

Vasarą sutinkant

Aš vėl apie šventes:))) Gyvenimas, protingi žmonės sako, aplamai yra viena didelė šventė, o mes tų protingų žmonių klausydami niekaip nenustojam švęst:))) Rimgailės klasė darė mokslo metų pabaigtuves, paskutinę savaitę važiavo į ekskursiją, į Rumšiškes, o paskutinę pavasario dieną ėjo į salą kepti dešrelių, rungtiniauti su kita klase ir vakare, po dienos linksmybių darė tėvelių susirinkimas (buvo super, tai ne nuobodus rezultatų aptarimas klasėje). Kadangi esu laisvo oro direktorė, tai prisijungiau, su dar viena mamyte, mokytojai į kompaniją ganyti ex penktokėlių. Praleidom dieną puikiai:)))







Birželio pirmąją, kepinant 30 laipsnių karščiui keliavome į miesto aikštę, vyko vaikų ginimo dienos renginiai. Keliavome tik su Martuliu, Rimgailė nusiplovė su draugėmis, o bernų didžiųjų tik nugaras temačiau sporto varžybų metu. Dideli jie jau.... Mama tik ledams ir vandens nešiojimui reikalinga:) Žinodama, kad jis ne tik gėrimui, bet ir rankų plovimui po tirpstančių ledų reikalingas pasiėmiau didžiausią butelį ir tampiau pukšėdama:) Kažkaip šiemet silpnai, be medalių sudalyvavome, Pupa staipstėsi suknele pasipuošusi, Klaidas tik keliose varžybose sužaidė, Augustas aplamai pasitrynė ir namo ėjo, ai, nėr ką čia veikti... Tik Martukas debiutavo, po pernykščio nieko nenorėjimo ir dėliones dėliojo (turi bernas savo stilių, rankose surenka ir gabalais deda:) Antą vietą užėmė) ir piešė ir dviratuku veržėsi važiuoti (nepavyko, reikėjo savo turėti, o nepasiėmėm)





 Tiesa baigėsi šventė nelabai smagiai. Nė vienuose apdovanojimuose negavęs prizo Marčius šniurkščiojo nosimi ir svaidė nuo galvos kepurę (didžiausiais nusivylimo ir pralaimėjimo žestas:D) Bandžiau išaiškinti, kad dalyvauti nelygu laimėti, bet pritrūko iškalbos:))) Teko prikabinti lūpą ledais ir tempti namo.... Sunkūs tie pirmieji kartai:)))

Komentarų nėra: