2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Su Šventėm!

Šiltų....
Jaukių....
Prasmingų....

Lai Jūsų namus, Jūsų šeimas ir Jūsų širdis apgaubia ramybės, meilės ir gerumo metai....

Ir nesvarbu, kad už lango nėra sniego, kad vėjas nuverčia Kalėdų eglutes (mūsų miesto gražuolė neatlaikė ir nuvirto vidurį aikštės) ir išplėšia iš rankų skėčius, kad advento laikas vėl nebuvo ramybės ir susikaupimo metas, šventes kuriame mes patys, širdyse:) Lai visada jos būna džiugios!!!!
Namai kvepia pyragu, eglute ir žvakėmis:) Ir pasirodo buvome labai geri, nes Kalėdų senelis mus užvertė dovanomis!


Kiekvienam po ilgai lauktą ir daug bendrų stalo žaidimo ilgiems žiemos vakarams (kol lyja, siaučia nenormalūs vėjai ir niekaip nesulaukime sniego- rogučių, slidžių ir snieglenčių krikštui). Atsigulėme su Rimvydu Kalėdų naktį 4 ryto (nuostabiai dviese pavakarojom!), o nė šešių nesulaukus, vaikai, kurie šiaip jau miega iki pusiaudienio, po eglute dovanų lukštenimo vakarėlį su pasižvygavymais surengė:))) Tiesa Martukas kažkaip keistai pajuokavo per Kūčias- atsibudo ryte karščiuodamas, visą dieną leisgyvis pramiegojo, o tas dvi mano "miegotas" valandas prakliedėjo mamyte, man baisu, pasaulis traukiasi, toks mažas liko... man labai silpna.... aš netenku savo galių.... Taigi tradicinės Kūčių kelionės pas senelius į kaimą nebuvo, o kai ligoniukas Kalėdų ryta prabudo sveikas kaip ridikas (!!!) nusprendėme, kad tai buvo kažkoks ženklas iš aukščiau niekur iš namų tokią slidžią ir pavojingą naktį nevažiuoti... Galvok, kaip nori....
Darželyje mano Žiogas buvo Krokodilas:))) Su stipruolio Halko kūnu, nes niekaip neišsirinko kurios kaukės labiau norėtų- ir gražus ir protingas:D Svečiuose buvo ne tik Kalėdų Senelis, bet ir Raudonkepuraitė bei Nemokša Raganėlė. Paskutinė Kalėdinė šventė darželyje..... Daug šokių, dainelių ir nesigirdimas Martyno eilėraštis (na, žinote, būna nesimatomi daiktai, būna ir nesigirdimi, pasirodo. Vaizdas yra, kažkiek surauktas, bet yra, o garso jokio:DDD) Tiesa, dovanėles pasiimant garsas vėl  įsijungė, gal koks trumpas jungimas buvo?:)



O po grupės eglute, labai miela, kad pamačiau, stovėjo lėlytė, su  rūbeliais kuriuos siuvau, kai dar Rimgailė (ta didelė, suaugusi pana) lankė darželį. Nesąmonė, kad vaikai, taip greitai auga!


Mergaitės buvo žvaigždės kultūrnamyje (ačiū Die, su garsu:)) Deimantė Karalaitė, o Rimgailė Teofilė, Kalėdinėje pasakoje "Aukso žąsis". Pripažinkite, kas matėt, kad vaidino nuostabiai!





Bet, pati gražiausia dovana, man pasirodė knyga, kurią gavo Einoras nuo auklėtojų  ir šeimynos vaikų su parašais, bei dedikacija "Einoriuk, būk laimingas suradęs naują šeimą ir nepamiršk mūsų" Kažkaip žiauriai miela.....

Komentarų nėra: