2012 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Yaroslavos Troynich MK

Uch, gimtadienis, uch, vakarėlis!!! Vietoj užstalės- superiniai Yaroslavos veltinio žaislų  kursai, Kaune, labai smagioje kompanijoje (dar kartą ačiū už sveikinimus, mergaitės:))). Dabar, tik taip, noriu visus likusius (kokius 63) savo gimtadienius švęsti!
Yaros žaislai jau seniai mano favorituose buvo, juk, pripažinkime, geresnio žaislo vaikui, kaip rankomis gaminto, o dar iš tokios nuostabios medžiagos, kaip vilna, o dar... dar tokio, kuris juda, rankytėmis mosuoja, galvą kraipo ir kalba mamos (ar tėčio) balsu net sugalvoti negalima:) Aplamai, aš visomis keturiomis už, kad vaikai žaistu ne bedvasiais plasmasiniais monstrais (kuriais mano bernų kambarys užverstas), o tokiais, kuriuos sukurti reikia daug meilės, dėmesio, daug laiko galu gale, nes jie, tie žaislai, tada siela turi. Tikrai tikrai, mano Lapė tokio smagumo, kad pati jos nusimauti nuo rankos nenoriu, o šiąnakt, darbe, kai ji mano senukus šnekino ir flirtavo su jais, net nekalbantys ir nelabai su šiuo pasauliu kontaktuojantys šypsojosi, juokėsi ir buvo labai laimingi. Kaip vaikai.....
Marčius Lapę darželin nešėsi:) Miegojo ten su ja, truputi smėlynėj pavoliojo (vakare jos laukia maudynės:))) ), vaikus kibino ir auklėtojas šnekino. Ir sakė, kad tai mylimiausias jo žaislas:)))




Ir kaip jos nemylėti, juk ji, tokia romantikė, tokia svajotoja, debesų gaudytoja, pasakų pasakotoja......


Dabar man siaubingai niežti nagai  dar kokį gražuolį sumeistrauti, galva zvimbia nuo idėjų ir minčių:))) Tik nesakykit, kad nenorėtumėt tokio gimtadienio!!!









11 komentarų:

Lemurka rašė...

Eik tu sau,kokia grazuole!!!As irgi nemegstu savo Gimtadieniu ir visa laika ieskau kur pasprukti, o tavo mintis pabegti kazko mokytis - puiki!Saunuole!SU praejusiu!

Rosita rašė...

kokie dailūs žaisliukai! :)
ir su praėjusiu gimtadieniu Tave ;)

Unknown rašė...

Lemurka, oi, ne, gimtadienius tai aš dievinu, kaip vaikas jų laukiu ir džiaugiuosi:)) Bet, tas sutapimas, kad MK tokią dieną vyko, pamėtėjo mintį, kad reikia kiekvieną gimtadienį sau padovanoti kažkokius mokymus, kursus ar paskaitą aktualia tema:)

Rosita, ačiū labai:)

Natalija Brancevičienė rašė...

Su gimtadieniu :)Ir dovana sau - superine :) As ir siais metais kursais save apdovanojau, tai laaabai tave suprantu :) Ech... kaip faina :) Ir koksai groooozis per kursus gime :)

Inga Mikutaviciene rašė...

Su gimtadieniu. Senu svajoniu issipildymo, tada atsiras vietos naujoms. Labai grazi ta laputaite :-)

Unknown rašė...

Tiesiog pavydžiai pavydu :) Gėris ir grožis :)

Unknown rašė...

Natalija, kokie kursai buvo, ko išmokai?
Ačiū, mergaitės už sveikinimus (šiemet ypatingai daug jų sulaukiau!) ir komplimentus Lapei:)

Asta rašė...

Pirmiausiai aišku sveikinu su gimtadieniu, o po to jau pagyros ir pavydo šūksniai rudajai gražuolei. Žaislas tobulas!!!

Unknown rašė...

Astut, dėkui:)

Virginija rašė...

Wow! Kokia nuostabi lapė.. Kokia puiki dovana sau!

p.s. kaip žaliai gražus (ar gražiai žalias) puslapėlis :)

Giedraitė rašė...

labai labai graži lapė,bet nebūtų ji tokia graži,jei taaip gražiai jos nepristatytum,o gal ir ne,bet manau dar mielesne ją padarei taip gražiai apie ją papasakodama:)))