Nuodėmingai skanios, tokias kadaise, labai labai seniai, mano močiutė kepė:)
Varškės- 2 pakeliai
Cukraus- pusė stiklinės
Kiaušinis- vienas
Truputis druskos ir cinamono
Pusė nubraukto arbatinio šaukštelio sodos (ir šlakelis acto, jai nugesinti)
Miltų- tiek, kad susiminkytų tešla, bet ne per daug, lai truputi limpa prie rankų (labai informatyvu:D)
Nugesintą sodą, kiaušinį, druską, cinamoną ir cukrų suplakti, sumaišyti su varške ir minkant berti miltus. Formuoti spurgytes (skrituliukus, raides) šiek tiek aliejumi suvilgius rankas- tada nelimpa masė:) Kepti karštame aliejuje.
Paprasta, kaip du kart du:) O jau, kaip skanu!!!
3 komentarai:
Koki gryba matau!
Kuris iš jų grybas?:)))
Rašyti komentarą