2013 m. liepos 29 d., pirmadienis

Angelas sargas

Juk tikite angelais? Tais kurie mus saugo ir laiku pameta minkštą pagalvėlę. Arba nemeta, sąmoningai nesikiša, kai įklimpstame į bėdą. Ne to dėl, kad nemyli ir nesirūpina, tik tam, kad pajustume skirtumą tarp juoda-balta ir užaugtume. Juk nesėkmės ir sunkumai, kad ir kaip jų nenorėtume, mus  padaro tokiais kokie esame. Angelai, manau, labai panašūs į mus, vieni rimti ir atsargūs, kiti- pasišiaušę ir išdykę:) Kas ten žino, gal sėdi jie minkštuose debesyse, tabaluoja kojomis ir apkalbinėja mus- maniškis, toks nuobodus ir viską planuojantis, gal iškrėsiu jam kokią išdaiga.... manoji vėl pirma padaro, paskui pagalvoja- lekiu, pristabdysiu, kad nagų nenusviltų...:)))
 Duosiu savo angeliukui gražaus darbelio. Patikėjau liaudies išmintimi- jei darbas trukdo hobiui, reikia mesti darbą:) Metu.  Užsisakinėkit  tapukus:))) Arba žaislus:) Arba meskit man kokį iššūkį kurį imsiu ir suvelsiu:)
 O sėkmei (tfu tfu tfu)- konkursas! Vieną iš šių baltų išdykėlių (abu vienodai smagūs, vadinasi nėra didelio skirtumo kurį Gražina pasirinks lauktuvėms, draugės leliuko gimimo progai) padovanosiu jums. Tereikia palinkėti man sėkmės, eilinei avantiūrai, ir parašyti komentare, ką gyvenime norėtumėt pakeisti, tik nedrįstat:)




Nugalėtoją paskelbsiu rugsėjo pirmą dieną. Kad mokslo metai kažkam labai sėkmingi būtų:)

25 komentarai:

Agnė rašė...

norėčiau ir aš hobį paverst darbu :)

Unknown rašė...

Agne, linkiu,kad imtum ir pakeistum! Stačia galvą į nežinia ir į viltį, kad pasiseks:)))

Monika rašė...

noriu trumpai trumpai nusirėžt kasas bet nedrįstu. Tai pirma mintis šovusi į galvą :) O šiaip gyvenime nekeisčiau nieko :)

Auryčka rašė...

ooo, angelais labai tikiu, ne vieną gyvenime sutikti teko. O kadangi lipdytus, dažytus, darytus, karpytus dar ir kolekcionuoju tai neįsivaizduoju, kaip tą tamstos likusį iškaulyt.
O jei rimtai ir ne dėl konkurso, katik pamasčiau, jog labiausiai norėčiau pakeist save. Nusisukt, nusispjaut kai reikia, nematyt negirdėt ir nesiparint. Žiūrėt tik savo 'ūkio', tada dėl kaimynų mažiau skaudėtų. Bet su drąsa tai matyt nesusiję. Dar norėčiau išdryst stačia galva sekt paskui meilę, nors trumpam, tokią, kaip paauglystėj romanuose skaitydavau, bet vėlgi, kaip čia mesti namus, vaikus ir tos meilės ieškoti. Dar norėčiau mėgstamo darbo, nors, visus juos pamėgstu ir mėgstu, bet būna, atsibosta.
Visgi angelo šiuo metu labiausiai noriu, bet nedrįstu rėkt, kaip man jo reikia :)

sesė rašė...

atsikratyti pedantiškumo ir tobulumo siekimo nors kai kuriose gyvenimo srityse, ir kažkaip pakeisti savo konservatorišką požiūrį į daugelį dalykų.trumpiau tariant, išmokti gyvenime į daugelį dalykų žiūrėti paprasčiau.

Unknown rašė...

Monika, tai gal kirpyklon, a?:)))

Auryčka, angelus, sakai, kolekcionuoji? Dabar galėsiu tave jais vilioti, bais patiko velti:))) Save, beje, pakeist sunkiausia ir drąsos kiek tam reikia, oho!

Sese, man truputėli savo pedantiškumo gali duot:)

frezijoskvapas rašė...

norėčiau, pakeisti save praeityje į dabartinę, bet neturiu laiko mašinos, tad tiesiog norėčiau, kad užtektų valios ir noro eiti toliau pasirinktu keliu:)

Unknown rašė...

Frezijoskvapas, jei dabartinė geresnė, nei ta praeityje, vadinasi jau pasiekei savo:)

Aistė rašė...

Sėkmės!

Beje, norėtųsi, kad paskelbtumėte savo gaminių kainas. Ne viena moteriškė jau domėjosi ir žavėjosi Jūsų lape, kuri pas mus prieš porą mėnesių apsigyveno. Būtų gerai, jei turėčiau kur bakstelėt - pirkti čia :)

Kalbant apie pokyčius gyvenime, tai norėčiau dar pastudijuoti. Tai nuolatinis mano noras paskutinį ketvirtį amžiaus, todėl toliau studijuoti nebedrįstu :)

Anonimiškas rašė...

Sveikutes, mergaites!!!
Kodel mergaites, nes manau mergaites labiausiai nori kazka pakeisti. Kodel cia rasau? Kolekcionoju Angeliukus? Kodel? Nes jie skleidzia siluma ir geri, tiesiog tikiu tuo.
Tiesa pasakius, pirma karta taip atvirai ir viesai rasysiu. Kodel?
Del angeliuko? Nemanau. Atsitiktinumu gyvenime nebuna. Zinote kaip sako: tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku pasirodyti reikia. Matyt si karta taip ir atsitiko. Radau si angeliuka. Bandom Laime. O gal ir is tikruju gyvenimas pasikeis. Nors manau, kad gyvenimas priklauso tik nuo musu paciu. Nes jei patys kazko labai norime, galime kalnus nuversti.
Ka noreciau pakeisti gyvenime ir nedristu? Turiu 3 vaikus, vyra - seima!!! Tekejau uz sio vyro, svajodama, kad tai bus viena karta ir visiems laikams. Pirmoji meile - grazu!!! Santuokoje kartu jau esame 15 m., bet patikekite kuo toliau tuo labiau man yra labai sunku. Negaliu daugiau buti ir vyru ir zmona - viena. Noriu skirtis, bet nedristu to padaryti... Kodel? 3 vaikai padeti viskam taska labai sunku. Noriu gyventi kitaip ir kitur ir nedristu, bijau... Tiesiog skaudu, sunku ir nezinau kas bus rytoj, Bet toliau taip gyventi tikrai nenoriu.

Ingrida rašė...

Kol kas nieko nekeisčiau, tegul gyvenimas teka sava vaga...

Auryčka rašė...

P.S. O Egle, gal laimėtojas netyčia taptų daugiausiai komentarų prirašęs asmuo? Nes pastebėjau kad prirašyt ko pati noriu puoliau iškart, o tą dalį, kur prašai tau palinkėt sėkmės ir pražiobsojau. Todėl dar kar čia kišuos ir linkiu tamstai sėkmės ne tik hobyje, bet ir kasdienybėj, visuose rūpesčiuose, malonumuose. Turėtum angelą nusivelti sau, kad laikui atėjus turėtum kam šypsotis. Sėkmės!

Unknown rašė...

Aiste, žaisliukų kanos skiriasi nuo sudėtingumo, dar nuo to, kiek man mielas pirkėjas (ot, galiu sau tai leist!):))) Visada laiškų su klausimais ir derybomis laukiu adrtesu- eglesnamuciai@gmail.com:)
Ir linkiu pastudijuot, mokytis juk niekada nevėlu!

Anonimiškas, jei jau išbandei viską ir taip gyventi nebenori, keisk! Laikau kumščius, kad sprendimas būtų kuo lengvesnis:)

Auryčka, lapė tu :D Ačiū už palinkėjimus:) Ačiū, kad vis užsuki į namučius:)

Unknown rašė...

rasiau rasiau ir dingo mano komentaras...

Jūratė rašė...

Tu pati kaip angelas, o as noreciau...kada nors susitikti ir susipazinti su Egle Vaikeviciene

Jūratė rašė...

:)Vaitkeviciene

Nerilė rašė...

mesti darbą dėl hobio - drąsu, žaviuosi ir stebiuosi tavimi, sese geltonkase, ir linkiu tau kuo didžiausios sėkmės, stiprybės ir kantrybės :)
maniškis irgi norėtų tuo keliu pasukti, tik kol kas dar įdirbis mažas, palaukt reikia....
o jei jau kada pavargsi stipriai, nusibos viskas ar trumpų permainų prireiks, atlėk pas man į Didįjį slėnį avukų paskaičiuot ;)

Unknown rašė...

Jurga, rašyk iš naujo, man tavo komentarai labai patinka:)))

Jūrate, rimtai?! Kaip faina, kviečiu į svečius:))) Rimtai, brūkštels man eglesnamuciai@gmail.com ir susitarsim dėl pasimatymo:) Galėsim pas mane sodyboj žiogus paganyt, vynelio išgert, paplepėti apie viską:)))

Nerile, Mindaugui sėkmės, verčiant gyvenimą aukštyn kojom, laikau kumščius, kad greičiau įdirbis atsirastų ir viskas baigtųsi, kaip geriausioj pasakoj jums:))) Uždirbus pirmus didesnius pinigus atlėksiu į svečius!

Unknown rašė...

Gerai, tada rasau is naujo, kad jau patinka :)))
Visu pirma - tai jau kaip ne akrta minejau - esi saunuole, labai dziaugiuos ir didziuojuos, kad tikrai nutarei pradeti daryti vien tai, ka sugebi geriausiai! :) Tikiu tavim - labai labai!! Aisku, as nepamirsau viso plano, apie kuri mes snekejom - ypac tos dalies kur jau ten apie atlekima i svecius susipazinti :)))
O apie pasikeitimus.. mano nuomone apie tai kaip ir zinai.. http://zabankstinejimai.blogspot.co.uk/2013/06/blog-post.html
:) o pakeisti tai reiktu daug ka.. pradedant daugiau ziureti saves, o ne kitu geroves, atsikratyti to lietuvisko perdeto kuklumo ir mandagumo, kas realiai cia yra didele nevertybe ir netgi kenkejas, pradet vairuoti (!!!) ir.. turbut apskritai daugiau pasitiket savo angelu sargu, juk jis daznai zino geriau uz mus, kur kas ir kaip :)
O man tai tas pasisiauselis labai patiktu :))

Unknown rašė...

Tikiu ir angelais sargais ir likimu.

Sveikinu atsisakius darbo ir pasirinkus hobį ir linkiu didžiausios kūrybinės sėkmės.

kitokia Aurelija rašė...

Eglute, angelai patys angeliškiausi :))) Užmačiau foto savo bloglovin naujienose ir iškart lėkiau dairytis :)
Mieloji, manau, senučiukai be tavęs tikrai liūdės, tačiau daryk ką turi daryti ;)
Palaikau ir net neabejoju tavim ir tavo keliu :*

Ir nors labai vengiu dalyvauti ten kur gali būti interesų konfliktai :DDD, angelą bandysiu laimėti ir aš :)))

Mes niekaip nesulaukiam gandrų, tačiau tai juk ne mūsų jurisdikcija, ar ne? Tai čia pakeisti lyg nieko ir negaliu, bet pokalbio su savimi apie žmogų mūsų šeimoje ir be mūsų su vyru DNR, labai reikia...
Kitaip sakant, imu ir keičiu jau dabar. Kaip tik dabar. Atveriu širdį plačiai plačiai ir lai ji susitinka tą, kam manoji reikalinga...

Unknown rašė...

Aurelija, senučiukų nenuskriausiu- ir pati lankysiu ir suorganizuosiu savanorių būrelį, kurie į svečius eis ir skirs 100 procentų savo laiką, o ne tą, kuris lieka po šluotos ir indų....
O dėl to kolkas (!) svetimo DNR tai juk žinai ir matai kaip mes gyvenam, gimdai vaikus, ar negimdai meilė ir laimė būti ir augti kartu visiškai nesikeičia. Garbės žodis!!!

aukselis rašė...

Sekmes, Eglute !!! Net neabejoju,kad seksis Tau kuo puikiausiai!

Pirma karta pamacius konkursa pagalvojau gal kazkam angelo reikia labiau nei man. Pamaciau angelelius si karta ir supratau - tai musu angelas sargas, padesiantis kai sunku, suteiksiantis stiprybes ir vilties. Ka noreciau pakeisti? Siuo metu tai,ko pakeisti negaliu (manau supranti apie ka as ;) ) O siaip gyvenime noreciau savo rankdarbiu hobi paverst pagrindiniu darbu. Beda ta,kad dar nesugalvojau kuriuos rankdarbius :D

Inga Mikutavičienė rašė...

Negaliu atigrožėti šiais angelais, fantastika, pasakiškai gražu, šilta ir miela. Tu manau esi dabar ten kur ir turi būti, savo vietoje:-) ir dirbi savo mylimą darbą. Tu ir toliau kurk ir rodyk šį grožį mums, sekmės tau:-)
P.s. gal sulauksim kokios pasakos, kur pagrindinę rolę atliks angelai...

Agnė rašė...

Labai labai sveikinu su pasiryžimu ir drąsa. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
O aš turiu labai didelį norą, tik bijau dar garsiai ištarti. Bet jeigu viskas bus taip, kaip noriu, tai šį rudenį tikrai garsiai apie tai pranešiu. O dabar labai labai reikėtų angelo, kuris kartais sparnais dulkes nuo to kelio nupūstų, kad lengviau būtų svajonės siekti, kelias mažiau dulkėtų...