2012 m. gegužės 14 d., pirmadienis

Apie Blog'ą

Ir apie gerą:))) Negaliu patikėti, kokias aukštumas LOGIN 2012  užimu!!! Esu geriausių dešimtuke ir noriu jums už tai labai labai padėkoti:))) Be galo malonu, kad kasdien po širdelę padovanojat:) Kai registravausi šiame konkurse, buvo tiesiog smalsu, kiek taškų gausiu, bandos jausmas škias, mačiau, kad kiti mano skaitomi tinklaraščiai dalyvauja, tai aš iš paskos:) O dabar vaikštau nosį užrietusi, kokią didelę palaikymo komandą turiu. Prisipažinsiu, ne visi taškai teisingi, nes didieji vaikai irgi kasdien pabalsuoja, bet, jau nedrįskit ginčytis, kad aš jiems ne geriausia:)))
Kai rašau, žinoma tikiuosi, kad ir skaitysit... Kad reaguosit, rašysit komentarus (rašykit dažniau, niu:))) ), šypsositės, lauksite kito įrašo:) Kartais pagalvoju, na jooo.... atsitraukiau užuolaidas ir gyvenu kone viešai,  kartais nuraustu, kai gatvėje prieina pažįstami (ir nelabai), bei pasako kažką gražaus apie mano namučius:) Ir patiriu begale gražių emocijų, tą, visų žinomą jausmą, kuris užplūsta parašius laišką:) Labai jauku čia sėdėti naktimis, kai visi jau miega, ar diena, kai namie tylu ir šeimyna išsibarsčiusi savo darbeliuose ir kalbėtis su jumis:) Ačiū, kad esat:)
Matau, kokie keliai į mano namučius atveda. Dažniausiai Googlėj įrašius "Eglės namučiai", tai čia turbūt savi atmina. Dar buvo "Eglė- mylinti žmona ir motina"- tarkim, tuo adresu pataikė:) Kartą, "Eglė-ragana"......:D ...Kas pasiginčys, būnu ir tokia:)))  Labai daug ieškančių skaniojo "aguonų šėlsmo" , bei  "šlepečių vėlimo pamokėlės". Bet kaip mano namučių durys atsidarė paieškoj surinkus "ką daryti, kad atsistotu"?! Aš tai žinau, bet tikrai apie tai nerašiau:))) Ir apie "Pūko televiziją" nerašiau, apie "ožio skulptūrą", tai galima sakyti taip, ji Martyno sinonimas:) Ir "kriu kriu" ten kur reikia nusiunčia, pažįstamas garsas.
Žodžiu linksminuosi:))) Tikiuosi ir jūs:)))

4 komentarai:

Unknown rašė...

Prisipažinsiu, kad esu iš tų tylenių skaitytojų: perskaitau, bet neparašau, bet skaitydama įrašus dažniausiai šypsausi :)

Ir laukiu labai aš tų įrašų, ir atrodo, kad Eglutę pažįstu ir jos šeimą, ir augintinius.

Ak, gėris tas internetas, nes padeda surasti laimingų ir gerą nuotaiką aplinkiniams žeriančių žmonių, kurie įkvepia niūrią dieną.

Lemurka rašė...

Oj negaliu, is paskutines pastraipos juokiaus iki aps...siojimo :D:D

Lemurka rašė...

Oj negaliu, is paskutines pastraipos juokiaus iki aps...siojimo :D:D

Unknown rašė...

Ema, kaip smagu, kai tylenius pramuša!:)))

Lemurka, o tau Tokių nebūna?:D