2012 m. birželio 9 d., šeštadienis

Mezgimas viešose erdvėse. Zarasai

PAVYKO !!! Kaip idėjinė organizatorė skubu, apsalusia širdimi, blizgančiomis akim ir užriesta nosimi, papasakoti, kaip puikiai viskas pavyko!!!
Taigi, primenu- birželio 9-17 dienomis yra tarptautinė mezgimo viešose erdvėse diena. Primenu, kad Zarasų mezgėjos pačios šauniausios, taip gausiai ir tokiomis geromis nuotaikomis šią progą paminėjo:) Dar primenu, kad vakar aš megzti nemokėjau:))) Buvo taip smagu, kad visi žadėti lietaus debesys uodegas pabrukę nusliūkino šalin, o mes ant dekučių, ant kėdučių, plepėjom, žvygavom, viena kitai šypsojomės, mokėme, mokėmės, raštais keitėmės, saldumynais vaišinomės, spalvotais siūlais apsivijusios....... Apie tokias šventes labai sunku rašyti, nes daugiau jausmo, nei veiksmo buvo, o jį geriausia išjausti tiesiog albumą vartant.....
















Ponia Elvyra mane išmokė užmesti akis ir užkabinti pirmą kilpą:)  Siūlai tik slydo, slydo virbalais ir net patikėti negaliu, aš mezgiau! Nesuprantu, kodėl nuo manęs mezgimą taip ilgai slėpė, juk toks smagumas! :))) Tada (kaip patyrusi mama:D) jau mokiau ir aš- Rimgailę (dabar, man rašant, ji sėdi prie tv ir narplioja kažką). Tada Agnė, mane išmokė mezginį baigti ( žaliai raudonas gabaliukas mano!). O, kaip atsiminimą, apie tokią nuostabią popietę, turime ta saulėtą, ryškiai geltoną takelį, kurį visos savo rankų, bei širdies šiluma sušildėm, po eilutę, po pynę, kas kaip moka, kam kaip patinka, išmezgėm dalelę šiandienos nuotaikos, kad turėtumėm puikų šventės atsiminimą:) Beje, dar labiau nosį riečiu- aš pradėjau- aš baigiau!:)))

10 komentarų:

Unknown rašė...

Puikuma! Dziaugiuosi ir sveikinu atradus stebuklinga siulu ir virbalu sali!! Beje, net ir gydytoju yra pripazinta, kad mezgimas yra labai naudingas sveikatai! :) ta proga einu gal ir as pora eiluciu suregsiu :))

Unknown rašė...

Jurgut, labai smagu toje šalyje:))) Puiki alternatyva mano laikui, kuriame nėra galimybės velti vilnos:)Tarkim poliklinikai (tfu tfu tfu) ar kelionei kokiai:)))

Živilė rašė...

Jurga - tikrai taip! kai labai reikia susikaupti arba pailsėti nuo visokių suirzimų, imu į rankas virbalus ar vašelį ir pirmyn... mintys kaip mezginio akelės sugula lygiai į smegenų vingius, o po savaitės ar mėnesio turiu savo kurtą rūbą.

Egle rašė...

Kaip smagu, kad užsukai į siūlų pasaulį. Dabar lauksim megztų tamstukės darbelių :)

Asta Inciutė rašė...

nu šaunumėlis, o kad megzt išmokai, tai išvis pasaka :)
mes irgi jau spėjom sudalyvaut akcijoje. beje, ne kieno kito , o tavo dėka ;) dėkui! tauhttp://inciute.blogspot.com/2012/06/ukmerges-mezgejos.html

Agnė rašė...

Egle, ačiū :) Buvo labai smagu. O dėl tavo nemokėjimo megzti... įtariu, kad čia tas pats, kaip kad aš nemoku siuvinėti (bet aš tai tikrai nemoku, čia ne juokai...)

Unknown rašė...

Agne, ačiū tau:) Jei ne tu, nė minties nebūtų tokios gražios šventės organizuoti:)
O megzti, tai tikrai nemokėjau. Bet, pasirodo, aš baisiai gabi, gal noras labai didelis padėjo:)))

Egle, oi, toli man iki megztų darbelių.. Nors vienas kirba galvoje, jei tik iš paros dar po 5 valandas viršaus išpešiu, pasirodysiu:)))

Asta, geras pavyzdys, pasirodo užkrečia! Mes grandinėle, viena nuo kitos ir atšvęsim visas šventes kurios priklauso:)))

Unknown rašė...

Aš tai negaliu atsidžiaugti Eglute :) Kaip įtariu, dar vienas žmogus įgijo šią malonią priklausomybę :) Jei reiks kokių patarimų, ar ką - kreipkis ;) Aš pati maždaug jau 15 metų sergu šia liga, ir nesiruošiu pasveikti :)))

Ramunė rašė...

O aš,kvaiša,pravažiuodama pro Sėlių aikštę,pagalvojau,kad čia drąsūs žmonės Zarasų centre pikniką susiorganizavo...
Šaunuolė tu,Egle,kaip visada.

Ditaiene rašė...

Labai reikalinga svente organizavai, kaip visada, saunuole, Egle :)