2012 m. birželio 1 d., penktadienis

Mezgimo viešumoje diena





Birželio 9-17 dienomis visame plačiame pasaulyje organizuojamos mezgimo viešumoje dienos. Gavau Agnės laišką, su klausimu, ar nevyksta toks susibūrimas Zarasuose. Nes jau turime reportažus iš Vilniaus ir net Bolivijos, kad tai labai smagus reikalas ir nuodėmė būtų jame nesudalyvauti:)  Nėra- bus!!! Pasikviečiau Aušrą į kompaniją ir darysim siūlų šventė Zarasuose:) Kviečiame visus- ir mezgimo virtuozus ir virbalus tik močiutės rankose mačiusius, į Pasaulinę mezgimo dieną Zarasuose, birželio 9 dieną, 14 valandą, miesto aikštėje. Kviečiame smalsuolius paspoksoti, skanios kavos vyrėjus, su termosais, palaikyti, mėgstančius naujas pažintis ateiti, susirasti naujų draugų, pasimokyti naujų raštų, ar susipažinti su nuostabiu,spalvotu mezgimo pasauliu ir smagiai praleisti popietę.
Pasaulinė mezgimo diena pirmiausia skirta socializacijai, bendraminčių subūrimui. Tai puiki proga pasidžiaugti savo mezginiu, išmokti kažko naujo, pasidalinti mintimis ir idėjomis.
Beje, megzti aš nemoku:))) Todėl, labai tikiuosi daug geranoriškų ir kantrių mokytojų mano pirmai pažinčiai su virbalais. Tikiuosi smagaus renginio, puikių nuotaikų ir naujų pažinčių:) Kuo mes, zarasiškės (zarasiškiai:) ar miesto svečiai ) prastesni už visą likusį pasaulį, kodėl gi mums neparodžius pilietinės iniciatyvos ir nepadarius sau šventės!

10 komentarų:

Rosita rašė...

kokia smagi šventė :) vyktų mano mieste, tai būtinai sudalyvaučiau :)

Unknown rašė...

Rosita, organizuok:) Aš, va, imsiu ir suorganizuosiu, nors net neįsivaizduoju kas pavyks:)))

Agnė rašė...

Valio, atrodo, man pavyks ir tą savaitgalį būsiu Zarasuose :) Būtinai ateisiu su mezginiu.

Unknown rašė...

Agne, Agnyte, viskas dėl tavęs:)))

AušraTa rašė...

Spartuolė, greituolė :)Aš irgi netupiu vietoj: kviečiu agituoju. Tik kažkaip kas tikėjausi, kad pasirašys šiai avantiūrai, gaila, bet..... Ir per savaitę reik sumąstyti ką čia pradėjus megzti :)

Sandr_e rašė...

Sveika,na Eglut smagu,bandysiu Dusetas paagituoti;-)Megsti moku,mama ismoke, bet nepatinka:-) o ir laiko ne tiek kiek noretusi bet jeigu tik atrasim laisva valandele butinai nuleksime;-)

Egle rašė...

Eglute, nors ir nelabai į įrašo temą, bet :
Iš visos širdies Stylish Blogger Award norėčiau suteikti šiems tinklaraščiams:

Eglės namučiai - už optimizmą, už plačią širdį ir šilumą kojoms :)

Unknown rašė...

Sandrut, būtų puiku- prirink pilną ekipažą Dusetų mergičkų ir atlėkit smagiai popietei!!!

Egle, kaip miela...... Einu pas tave atsižymėt:)))

Asta Inciutė rašė...

ojee, kokia smagi mintis :) reikia gal ir man tada paraginti pas save Ukmergėje pamojuot virbalais?! :)

Unknown rašė...

Asta, ragink, būtinai! Nedaug laiko liko:)