2013 m. gegužės 20 d., pirmadienis

Šventę švenčiam

Be 15 minučių vidurnaktis, kol sulauksiu eilės į dušą, kol surašysiu visas dalyvavusias zoo konkurse ant lapukų, kol ištrauksiu tą laimingąją, ir pasirodys ta teisinga gegužės 20 diena:))) Turiu 16 komentarų (14 čia, ir Loretos, bei Ingos, facebooke), Aušrą iš karto braukiu lauk, juodasis žirgas bus dovana Algintei mamos parduotuvės metukų proga (labai painiai skamba:D), beriu likusius lapelius dėžutėn ir papasakosiu apie gražų iš šiltą mūsų sekmadienį:)
Iš darbo grįžau 8 ryte, šmurkštelėjau lovon ir parpiau iki pirmos. Išmiegojus, dar užmerktom akim išgėriau  vandens stiklinę ir išgirdau, kad mano planuotos iškrovos dienos kefyras sėkmingai marinuoja šašlyką:) Ryt ruošiuosi pabėgti iš namų (būtinai papasakosiu kaip smagiai praleisiu gimimo dieną), todėl šiandien  šventę švęsim:) Nuvažiavę į sodybą, turbo greičiu, prašvilpėm su šluotomis, šluostėmis ir grindų skudurais daržinėje ir atidarėm vasaros švenčių sezoną, su futbolu, pagalvių mūšiu ant batuto, ledais, skanių tortu, minkštutėle lauže kepta mėsyte ir braškiu lysvės nuravėjimu. Močiutė, į neplanuotą vakarėlį atmynė dviračiu, iš draugės kaimo, gerus 20 kilometrų:) Atgal, kadangi dviratis netilpo mašinon, jį mynė Deimantė, o aš metų naštą barsčiau risnodama šalia (planavau nubėgti tiek kilometrų, kiek komentarų sulauksiu, bet namai, pasirodo, 6 kilometrais arčiau- aplinka kalta:))) ) Netoli Zarasų, palikęs jaunimą namie,  mus pasitiko Rimvydas, atrodžiau, kaip rimta sportininkė, besiruošianti rimtam maratonui, risnodama su rimta dviratine palyda iš abiejų pusių:)))

O dabar, pam-param mažytė šventė ir jums:) Kišu ranką dėžutėn, makaluoju, maišau lapelius ir linkėdama gerų dienų ir smagių žaidimų su naujuoju draugeliu, traukių.... Aistę- Lapė! Lapė! keliauja į tavo namus!!!

5 komentarai:

Aistė rašė...

Oho! Oho-ho! Viena Aistė tebuvo? Tikrai tikrai? Tada tai aš!! Oi, dūksim su sūnum! Mes tik tokį apšepusį asiliuką-pirštinę teturėjome... O čia - pati gražiausia lapė, kokią teko užmatyti. Ačiū ir ačiū ir ačiū!

Nežinau, ar kontaktus Jums rodo, parašysiu dar žinutę į el. paštą.

Unknown rašė...

Tu!!! Bus lapė asiliukui draugė:))) Sveikinu ir linkėjimai sūnui!

Aistė rašė...

Bus lapė mūsų mažam pipirui draugė :) Tas pipiras kažkada tėtį lape vadino :)

Unknown rašė...

Žiūrėk, ką radau lapės kelionei- http://www.youtube.com/watch?v=OXtDiIXaHlQ :)))

Aistė rašė...

Cho-cho! Šiandien jau garsai užsukti, nes mažas pašonėj miega. O rytoj abu dainuosim :) Laukdami lapės!