2013 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

Šiluma kaulų nelaužo

Jau sakiau, kad turiu Brolį? Deivį. Neblogą tokį:) Kažkada, kai abu pienburniai buvome labai aršiai kovojom dėl vietos po saule, dabar gi, kai tas pienas nudžiuvo, gražiai draugaujam, mylim vienas kitą ir su šypsena anų dienų išdaigas prisimenam. Ir švogerką Ramunę labai šaunią turiu ir dvi nuostabias dukterėčias:) Žodžiu, nenustebinsiu, esu labai turtinga!  Kad to turto ir jums kiek tektų, sugalvojome labai karštą projektą! Deivis gyvena Vilniuje, ten ir dirba, kaip ir aš- parduoda šilumą, tik kiek didesniais mąstais- šiltina namus, tvarko fasadus. Kaip jums pasiūlymas-  užsisakote, kad Deivis jūsų namelius apšiltintų ir dovanų gaunate mano veltas šlepetes visai savo šeimai?!
Sukūrėm su Ramune naują blog'ą, tiems, kurių sienas kiaurai vėjas perpučia-   Šiluma kaulų nelaužo
Lankykitės, džiaukitės už kaimyną, kuris viduržiemį pravirais langais gyvena, gėrėkitės nauja kolegos namo sienų spalva ir pavydėkite- tuose šiltuose namuose gyvenanti šeima dovanų gavo šiltus, gražius ir stilingus tapukus!




                                                     Šiluma kaulų nelaužo! 

6 komentarai:

Julija rašė...

tikiuosi kada nors prireiks jo paslaugu :)

Unknown rašė...

Julija, tik švilptelk!

žollia rašė...

Gaila, kad taip toooli - kaip tik būtų namas šiltinamas ! Ir dar šlepetės :D

Unknown rašė...

Žollia, nusivelk pati :D

žollia rašė...

nu tai ir namą reik pačiai apsišiltint :D

Unknown rašė...

Apsivelt negali?:))))
Mes irgi šiemet planuojam šiltinti, bet kadangi ne Deivis, o Rimvydas tai darys ir toliau sėkmingai basi vaikščiosim. Kas tik nepažeist taisyklės- batsiuvys be batų :D