2011 m. sausio 18 d., antradienis

Įkurtuvės

Fantastika! Na ir dienelė, tik vidurdienį paskelbiau apie įkurtuves ir jau beveik 1000 svečių mane aplankė! Nors meluoju, porą šimtų jau iki šiandien buvo, kol čia tvarkiau, dėliojau (Aurelija, ačiū už pagalbą), klaidas po 100 kart taisiau (ale neraštinga kokia, siaubas:( ) vis užklysdavo svetelis, kitas:) Man, savimylai, labai faina, kad skaitote ką čia rašinėju...Tik komentarai kur?! Atsiprašau, jums ką atrodo, kad aš čia su sienom kalbėsiu?:D  Aurelija sakė, kad man bus batai, jei paskelbsiu konkursą -kas parašys daugiausia komentarų per metus, tai ir neskelbsiu, bet sąžinės tai turėkit, a.....
Ryte mane išmaudė. Bėgau kavos parduotuvėn, ačiū Die, kad kūtvėla esu ir riebaluota galva buvo, tai po gobtuvu pasislėpiau. Gatvėse upės atlydžio plaukia, protingos mašinos lėtai tas upes pervažiuoja, o durna fūra kaip lėkė viršydama greitį, taip ir nulėkė. Upė vagą pakeitė ir mane nuo galvos iki kojų išprausė:( Dar gerai, kad nėjau nosies užrietusi, tai akių neprisėmiau, bet tie lašiukai visą kelią nuo gobtuvo kapt...kapt... Tiesa būna blogiau-man iki namų du žingsniai, o priekyje ėjusi moterytė šviesiai kakaviniu paltu ir išcackinta šukuosena turbūt į pasimatymą skubėjo:( Sakau, durna fūra.
Užsikabinau su tuo dienoraščiu ir supermamon ir facebookan vis lindau pagyrų skaityti, visą dieną prie kompo beveik:D  Bet tepukus mėlynus nuvėliau, ruošiuosi Sartų žirgų lenktynėms, laiko vis mažiau lieka, o va nepersidirbu. Aplinka kalta, kaip visada:))))
Paskutinėm dienom einam gult su Rimvydu apie ketvirtą ryto, aš čia kuičiuosi, o jis nuotraukų diskelius peržiūrinėja ir tvarko-kažkada kompui prastai buvo, tai teko skubant mest visas foto belekaip į cd, dabar rasti ką nors misija neįmanoma. Bet koks malonumas užtai dabar leistis į prisiminimų jūras.... Vaikai kokie mažučiai buvo....mes tokie jauni.... Vienoje nuotraukoje per Rimvydo brolio vestuves stovi jis toks gražus, neraukšlėtas, sako, kiek man čia, gal 24-25 buvo... O šalia aš, su Martuku poros mėnesių ant rankų (jau raukšlių nuvagotu veidu...) Na labą dieną, aš trisdešimties metų Martyną gimdžiau, jis metais vyresnis ir matai 25 jam! Jau tie vyrai (myliu myliu).
Labai noriu čia įkelti porą vaizdelių iš namų video, tik nemokame iškirpti norimo epizodo iš viso įrašo. Jei gudresnių už mus yra, tai galite ir pasidalinti paslaptimis, kaip tai padaryti:)))
Gera namie, taip tylu....Tik katinai duodasi, kaip pasiutę, jiems vakarais antras kvėpavimas atsiveria, laksto sienomis kol kokiu rankšluosčiu to kvėpavimo neuždarom. Ale, kaip briedžiai kokie....

8 komentarai:

kitokia Aurelija rašė...

Oi, negaliu kaip džiaugiuosi savimi, ne tas žodis.
Planavau į gerų darbų krepšelį įsidėti akmenuką už tai, kad pagaliau prizyziau tau šiuos namus, bet dabar planuoju eit pasidairyt po laukus kokio riedulio... Tikrai, tik gal luktelėsiu kol sniegas aptirps...
Puikus dienoraštis bus. Kaip gerai, kad yra kažkur šeši nerealūs personažai ir viena iš jų, kišenėje žodžio neieškanti, pasakotoja...
Sėkmės ir kalnų lankytojų linkiu... Po galais, įkvėpei, einu ir aš parašysiu ką nors, o tai jau seniai planuoju, bet tai šis, tai tas...

Dėl video, deja, niekuo negaliu padėt, lauk protingesnių... Nors sunkiai rasi už mane protingesnių, bet gali bandyti :P
:DDDDDDDDDDDd
bučuoju, iki ;)

Unknown rašė...

Aurelija, aš specialiai tau Lygumų akmenį esu už Stelmužės ąžuolo paslėpus, jei jau mane TOKIĄ išjudinai, tai gaili nusirident jį sau. Kur tu tuos akmenis laikai? Darže?

kitokia Aurelija rašė...

Taip taip, darže :P
Kaip tik ten, kur turėtų augti kopūstai ir porai :DDDDDD
Beje, o leidimu pasirūpinai? Nepradės man kas nors į sėdimąją šaudyt, kai tą mažąjį akmenuką ridensiu?

P.s. užeik paskaityti, parašiau apie tave :P
http://kitokie-amatai.blogspot.com/2011/01/malonumas.html

...VitDeko... rašė...

Labai smagūs pasakojimai, skaitau su tokia šypsena, kad net pačiai diena prašvėsėja :) Tad labai šaunuolė Aurelija, kad tokius žmogeliukus į dienos šviesa ištraukia ;)

Giedraitė rašė...

bijojau komentuoti,nes buvo man pranešta,kad antradienis TA DIDŽIOJI DIENA,tai ir tyliai sau skaičiau nekomentuodama,sakau gal dar negalima,o čia pasirodo atvirkščiai,ne negalima,o būtina:)

Unknown rašė...

Sypseniki, ačiū:) Tikiuosi susitiksim dažnai:)

Ramune, neiškenčiau:D Bet jei tu ant betoninių grindų Gustytės gimtadienį galėjai suruošt, tai ir aš va, dar dažams neišdžiūvus svečius sukviečiau:)

Rasa rašė...

Nerealiai!!! Labai šilti namai, beveik kaip Eglės veltiniai :)

Guarana rašė...

Šiame įraše išties labai daug pozityvo :)) Pakėlė nuotaiką

______________________
kraustymosi paslaugos