2011 m. sausio 14 d., penktadienis

Kai jie supranta, kad jų daugiau negu jūsų

Pavadinimas-frazė iš "Nusivylusiu namų šeimininkių" ten tie tėvai kurie turi 4 berods vaikus ir laukiasi dar vieno, po eilinio mūšio su savo atžalėlėm vienas kitą tvirtino būt stipriais, nes vieną dieną jie supras, kad jų daugiau negu mūsų...  Smagu, kai namie jų šitiek, visada norėjau daug vaikų, gero vyro (būtinai juodais plaukais:D) ir didelio namo-liko tik namas ir žinosiu, kad gyvenime pasiekiau viską :D Bet retsykiais noriu, kad kas apkabintų ir pagailėtų, kai namie trys paaugliai ir išlepintas mažylis baltos vėliavos dizainas vis šmėžuoja galvoje:). Išmokau daug ko-nematyti betvarkės, pasverti ar geriau viesulas namie ar tos numestos ne pirmo šviežumo kojinės prie bernų lovos. Ačiū Klaidui (vyriausiam), kad išmokė mane atsiriboti nuo jo emocijų-jos būna tokios, kad jei jas kartu išgyventumėm tai vienas iš mūsų sudegtų (aš žinoma). Jis be galo emocialus, kai myli tai iš visos širdies, bet kai pyksta tai geriau kilometru jį apeit :)
Augustas kitoks, santūresnis, o Rimgailė žliumbikė (nepyk Pupa, kad garsiai visiems tai pasakiau),bet man tai labai artima ir išgyventa, pati visą vaikystė ir jaunystę pražliumbiau. Ir dėl kačiuko raišo ir dėl to pačio brolio blogiečio (Deivi, neskaityk). Martukas karalius, kovotojas (kas belieka, kai aplinkui visi dideli ir vadovaut linkę) ir tipinis avinas.( Kada nors, kai gyvensiu sodyboje ir pirksiu avis galėsiu nieko apie jų auginimą neskaityt, praktikos turiu:DDD )Išlepintas, labai aikštingas ir be galo be krašto meilus vaikas:) Rašau ir jaučiu kaip beprotiškai fantastiškai juos visus myliu, lekiu išbučiuosiu ir apkamšysiu-garantuoju bus nusikapstę per miegus....

2 komentarai:

Virginija rašė...

Egluže!!! Sveikinu į pasaulį paleidus dar vieną kūdikį. Mačiau žmonės skundės, kad suskaitė persyk, tai aš skaitysiu po truputį.. Mėgausiuos mėgausiuos mėgausiuos.
Linkiu stebuklingo-nesibaigiančio maišo idėjų ir gero kompiuterio akumo, kad rašytum rašytum, rašytum..!

Unknown rašė...

Ačiū Virgut:*
Šitas vaikas didžiausias netyčiukas ir ilgiausiai buvo nešiojamas :) Ir gimdymas ilgas buvo:)))) Bet žiauriai smagu, kad jis Tau ir kitiems gražus:)