2011 m. sausio 21 d., penktadienis

Kelionė

Ką tik grįžome. Rimvydas mane miegančią iš mašinos atnešė, bet kol nuprausė ir naktinukais perrengė, prabudau (meluoju:D). Visiškai spontaniškai, pusryčiaudami, sugalvojome nuvažiuoti Vilniun sutvarkyti 101 reikalo. Martuką pristatėm močiutei, kad ji neliūdėtu, ir išlėkėm. Tiesa pasakius sutvarkyti kelių dienų reikalus per vieną, sudėtinga, o dar ir, kaip tyčia visur viskas strigo. Pirmiausia pasitikrinau kaulų tankį-kažkokia akcija dabar  Norfos vaistinėje, mama užrašė, nes kai prieš tris metus tikrinausi rezultatai prasti buvo, bet tada dar Martulį maitinai. O šiandien, laba diena, vėl tas pats, visi rodikliai daug žemiau normos ribos ir jei nieko nesigriebsiu tai po dešimties metų turėsiu bobulytiškus kaulus! O pas mane planai aktyvūs dar penkiasdešimčiai metų į priekį, dar su Viktorija į kalnus kopsim sulaukusios aštuoniasdešimties (nes keltuvai nuo 80 m. nemokami). Sako, gal mityba prasta (pieno produktus mėgstu be galo ir galiu vien varške maitintis), gal skrandžio rūgštingumas didelis (na, kad ne, tfu tfu tfu...), arba paveldėjimas (mama pasitikrino-norma). Vadinasi, kažkas slapčia ne tik mano grožį siurbia (akivaizdžiai matau, kad Tų laikų foto, gražesnės), bet ir kaulų tankį naikina! Nusipirkau kalcio-taisysiu padėtį. Gydytoja sakė, kad pirmas požymis,jog reiktu tuo susirūpinti, silpni plaukai ir nagai. Plaukais nesiskundžiu berods, na kuokštais slenka, bet visada maniau, kad aš, kaip gyvatė, keičiu kailį, o va nagai tai taip.... Kažkiek net ir apsidžiaugiau, kad sužinojau, kodėl jie lūžinėja ir man niekaip nepavyksta užsiauginti mergaitiškų nagučių,nes pasižiūrėjus į mano manikiūrą daugeliui turbūt kyla mintys ar aš tikrai moteris, ar užsislapstinęs transvestitas:D Po trijų mėnesių nusilakuosiu gražiai savo ilgus, tvirtus nagelius ir pasirodysiu jums:)
Tada dar viena stotelė-mūsų mielas paštas.Ilga eilė jame ir ilgas siuntinuko pakavimas-registravimas, sekantis užstrigimas banke, pasisekė atsistoti už dėdės kuriam reikėjo visko ir daug :)))
Na, o dienos naujiena-pagaliau turiu fotoaparatą!!! Vaje, kaip senai jo norėjau ir taupiau! Žinoma jis dar toli gražu ne toks apie kokį Rimvydas svajoja (nes už tą apie kurį jis svajoja mes pasikeistumėm stogą ir įsirengtumėm antrą aukštą:D), bet jis jau yra, ir dabar nereikės skolintis tepukam fotografuoti, o ir savo dienoraštį galėsiu naujom nuotraukom papuošti, ne tik iš archyvų ištrauktomis:) Dar labai norėjau chalatą nusipirkti, kažkaip man jaukiai skamba-susisuku į chalatą po vonios ir šiltai čia rašinėju, ar kokį gerą filmą žiūriu arbatą gurkšnodama. Ir būtinai jis turi būti rudas (mūsų parduotuvėje ir turgelyje tik rožiniai-salotiniai-kažkokie labai gėlėti ir per margi). Ir radau, pasimatavau, bet...na atrodau su juo,kaip.....su chalatu..... Dar trūksta bigudžių plaukuose, po tinkleliu paslėptų ir galiu įsispyrusi į pukuotas tapkes eiti su kaimynka tarpduryje paplepėti:DDD Baisu, va taip ir triukšmingai ir sugriūna gražios svajonės:( Teks arbatą gerti susisukus į pledą....
Prisirinkau skanių receptų sau ir jums, pas sesę Kristiną gėrėm arbatą su avižiniais sausainiais, o Ramunė vaišino žiauriai skaniu Kažkuo su bulvių koše.Ir pyragėliais su obuoliais. Paskui dar išsiniūkėm su Gustyte ir Lukne (jos visos trys mano brolio moterys) ir telefonų sukomandavę vaikams eit miegoti išlėkėm namo. Rimvydas sakė grįšim apie pusę pirmos, taip ir buvo, vos įsukom į kiemą laikrodis rodė lygiai 0:30:) Namai aukštyn kojom, bet pečiukas pakurtas, katinai, šuo pamaitinti, indais stalai nukrauti (šaunuoliai, valgė), o mano kompe (galioja taisyklė "nekišk nagučiu iki kūčių  niekada") adresų juostoje įvesta odnoklasniki.ru:))) Prikišau jiems po pagalvėm lauktuvių, Rimgailės  mokyklinius reikmenys perdėjau į naują kuprinę (pamoka ateičiai-kuprinės iš RIMI už penkiolika akcijinių litų laiko lygiai tris mėnesiu). Martukas pas močiutę liko miegoti, ryt bėgsiu turgun kaliošų pirkti (:DDD ) ir pasiimsiu:)

6 komentarai:

...VitDeko... rašė...

Labukas,

Noriu perduoti tau vieną apdovanojimą - Stylish Blog Award. Gavau jį iš Auksarankės (http://ranku-darbo-gyvenimas.blogspot.com/dienoraštis).
Nuolat seku ir skaitau tavo dienoraštį!
Jei sutinki ir priimi jį, įteikiu ir kelias taisykles:
-paskelbti apie jį savo tinklaraštyje,
-parašyti apie save 7 tikrus ir teisingus dalykus, -perduoti šį apdovanojimą 15-ai tavo nuomone vertų tinklaraščių.
Tai tiek. Pati apdovanojimo nuotraukytė-mano bloge, ateik pasiimti!

kitokia Aurelija rašė...

Sypseniki, ot gausi, aš planavau šitą apdovanojimą Eglei perduot !!!!
Ot, ragas :DDD
Egle, gauni tada net du :DD
prašom įvykdyto taisykles, o apdovanojimo paveiksliuką galėsi pasiimti iš mano įrašo, kuris jau po valandos bus mano dienorašytje ;)

kitokia Aurelija rašė...

Įrašas apie apdovanojimą bus tik vėlai vakare, nespėju visur :DDD

Unknown rašė...

Tai ką, trečio nebus:(.......:DDD


Ačiū, ačiū, ačiū mergaitės:*

Viktorija rašė...

Niu, klausyk, susirūpinau tavo tuo kaulų tankiu. Po to tu man ten kalnuose būdama aštuoniasdešimties lūžinėsi kas antras žingsnis :O Jei rimtai, tai jokių cheminių pirktinių kalcių, kad nenaudotum, nieko jie neįsisavina, tik nusėda ten kur nereikia! Bet receptų yra, kai būsim Juodkrantėj-apšviesiu ;)

Unknown rašė...

Viktorija, sutarėm :) Ir nesirūpink, iki aštuoniasdešimties susitvarkysiu:)))