2011 m. sausio 14 d., penktadienis

Kibinai

Niekada nesu jų gaminusi. Bet vakar landžiodama po internetą kažko skanaus, radau superinį blogą su nuostabia kibinų gaminimo instrukcija. Taip taip, radau ne tik receptą, bet ir filmuką dlia osobina tupich (vertimas iš rusų kalbos-visiems aiškų) kaip juos gaminti. O va prieš kelias valandas mano didieji berniokai priminė, kad ryt į varžybas važiuoja sostinėn (rankininkai jie) ir reikia sumuštinių pritept. Arba "gal kokių čeburekų iškept" (jų irgi nesu gaminusi). Šaltis ir riebūs čeburekai skamba nekaip, todėl staigiai iš favoričių kompiuteryje ištraukiau tuos vakarykščius kibinus :) Kibinai jau orkaitėje, o aš vėl galiu pasakyti, kad jų niekada gyvenime negaminau. Pagal tą paprastą filmuką mano šaunuoliai juos viens du ir pagamino. Patys!!! Ten viskas taip aiškiai ir paprastai parodyta, kad net 11, 12 ir 13 metų vaikams nekilo nė menkiausio klausimo. Martukas irgi prisidėjo, buvo operatorius prie kompo-stabdyk, paleisk, atsuk atgal :)))
Ką tik Baba (mano mamos sesuo, neklauskite kodėl ją taip vadinam) buvo užsukusi, sakė kokie šaunuoliai vaikai:) Bet juk ir mama šaunuolė ar ne, nes jei ji taip gerai jų neauklėtu tai pati dabar virtuvėje vargtu :) Nors iš tų garsų už sienos tai vargeliu ten net nekvepia, jie net nesimuša tarpusavyje (palaimingos tylos ir ramybės minutės.....;))

4 komentarai:

kitokia Aurelija rašė...

SUPER. Tikrai šaunuoliai tavo kibinų gamintojai :))), kurie tokie puikūs ne be tavo auklėjimo :)))

Unknown rašė...

:) Kibinai nuostabūs, neriebūs ir traškūs. Nesu dažna jų valgytoja (galiu ant rankos pirštų suskaičiuoti, kiek kartų tai dariau), bet tikrai niam niam :) Tik kitą kartą reikės dvigubą porciją daryt :)

Virginija rašė...

Dedu į favorites :) Ačiū

Unknown rašė...

Skanaus:)