2011 m. sausio 21 d., penktadienis

Va tai tau

Va, štai kaip būna!!! Šiandien mano dienoraščiui lygiai savaitė:) Na, lyg ir pirmas jubiliejus, pirma sukaktis:) Man, tiek ilgai delsusiai rašyti, visokias priežastis galvojusiai, kad gal geriau neprasidėti, kad neturėsiu ką pasakyti ir aplamai, kam gali būti įdomus eilinės moteriškės, eiliniai pliurpalai apie eilinę kasdienybę:) O Pasirodo mane skaito...:))) Ir, po galais vertina tikriausiai, nes šiandien, šventės progą gavau net dvi dovanas !!! Tiesa, jos vienodos, tai vieną iškartu suvartosiu, o kitą pasidėsiu į sekciją juodai dienai:))) Taigi pam-para-ram.....aš esu stilinga!!!

Jaučiuosi, net nežinau-apakus gal?! Nes vos koją įkėliau į bog'ų rašytojų gretas, o jau toks įvertinimas! Labai labai ačiū Sypseniki ir Aurelijai už dovanas, ačiū Ritai, Ramunei, Kristinai, Audronei, Neringai ir Kalėdai už komentarus, ačiū visiems kurie mane skaito (jei mano statistika nemeluoja, tai mano namučius aplanko svečiai net iš 10 valstybių-prachadnoj dvor toks, sakyčiau:))) ), ačiū tiems kurie sako komplimentus supermamje, skype, facebuke, skambina, rašo sms, kurie myli ir kuriems su manimi jauku:))) Ir ačiū sau, kad pagaliau išdrįsau Tai padaryti, nes tos emocijos, tas dėmesys kurį gaunu prilygsta bombai ir padaro kiekvieną dieną ypatingą:)))
O dabar, vaišės už dovanas- kiekvienas gavęs stilingo blog'o vardą privalo parašyti 7 tiesas apie save. Taigi patogiai įsitaisykite:)

1.Esu labai emocinga. Susigraudinu ir labai pergyvenu už visą pasaulį ir labai skaniai nusižliumbiu žiūrėdama gerą filmą.
2.Nesu tvarkinga ir pas mane namie nuolatinis jovalas, bet jei užeina ūpas kuoptis, galiu tai daryti visą parą, be miego ir valgio, tiesiog dainuoju ir skraidau ant šluotos:D
3.Man galima paskambinti viduryje nakties ir viską metusi bėgsiu į pagalbą. Nemoku sakyti NE ir retsykiais tai mane labai vargina.
4. Labai retai matuoju, dažniausiai čiumpu žirkles ir puolu kirpti, todėl esu labai dėkinga savo vyrui kuris stabdo ir pirmiausiai realiai įvertina situacija.
5. Jei ko man prireikia visada gaunu. Nežinau, kaip, bet visada būna taip, kaip aš noriu ir niekas nelieka nuskriaustas-gal moku įkalbėt?
6.Man reikia, kad mane mylėtu. Labai stipriai jaučiu negatyvą ir fiziškai blogai jaučiuosi šalia to žmogaus.
7.Mano didžiausia svajonė įsirengti palėpėje porą kambariukų, nes yra du vaikai kurie turi  gyventi su mumis, o kol kas tam nėra sąlygų:( Bet jei tik atsiras proga versiuos per galvą, kad jie būtų mūsų šeimos nariais ne tik savaitgaliais....

Galėčiau dar keliasdešimt tiesų išvardinti, bet šiukštu nevalia:D Geriau pasakysiu kokius  blog'us mėgstu. Tai irgi apdovanojimo priėmimo reikalavimas:)
Tiesa 15 nebus, nes iki pradėdama rašyti dienoraštį nedaug jų ir skaitydavau, beveik visus matote dešinėje pusėje. Nėra ten tik http://linas-nz.blogspot.com/ ir http://inga-bure-bure.blogspot.com/.

Einu iš šaldytuvo ištrauksiu šampaną ir atšvęsiu šitą šventę:) Viena. Nes Rimvydas abstinentas jau penki metai, o vaikai niekaip neužauga iki 21 :(

4 komentarai:

Rita rašė...

tram pam pam pam:)(cia tipo fonfaros):)sveikinu gavus net du apdovanojimus..tu ju tikrai nusipelnei..ir aciu,kad padekos kalboje mane paminejai,taip sakant Aciu uz Aciu:)man cia pas tave smagu,silta ir jauku/ir informatyvu...kai praturtesiu butinai isigysiu kazka tavo rankom padaryta...aciukas uz geras emocijas...iki

Neringa rašė...

Cha, na stilius yra stilius, jei jis yra, tai pasimato nuo pirmos sekundes :)))
Na, bet tiesa ta, kad faini tavo "namuciai", o kad tau nebutu liudna vienai "svente svest", tai va keliu i tavo sveikata virtualia sampano taure. ;)

Unknown rašė...

Ech, smagu tokius šiltus komentarus skaityt:))) Rita, greičiau turtėk :D
Neringa-į sveikatą :cinkt:

kitokia Aurelija rašė...

:*