2011 m. vasario 9 d., trečiadienis

Broliška meilė

Žinau, žinau tokią.....Turiu daug savo brolio nuotraukų kurių kitoje pusėje mažytėm raidelėm (turbūt su viltimi, kad jų dydis įtakos mamos bausmės dydį:D) parašyta durniaus portretas....:))) Viskas gerai, dabar aš Deivį labai myliu, bet negaliu neigti, kad man, kaip ir jam manau, ta meilė atėjo tada, kai pradėjom gyventi atskirai:))) Iki to laiko buvo nuožmus, garsus karas, su daug aukų-skersai pereitas virtuvės durų stiklas, telefono aparatas skridęs į siena, puodo dangtis, gaila nepataikęs jam į galvą ir atsitrenkęs į langą.... Mama, užuojauta tau, kad visame tame teko dalyvauti:) Dabar man mano ketveriukė tuo pačiu atsilygina:) Tiesa, kol kas rimtas smurto proveržis tik pas Martuką buvo, kai jis gal metų, pusantrų, ramia veido išraiška pasiėmė nuo spintelės kočėlą ir gerai užsimojęs vožtelėjo Rimgailei per galvą teisybės ieškodamas ir puolė verkti,pamatęs jos ašaras:) Tiesa stebuklingai ramus laikas buvo, kai Augustas gal trijų, o Rimgailytė dviejų buvo, jie kažkodėl dalindavosi žaislais, nesipešdavo ir aplamai kažkaip labai draugavo....Bet, pasveiko ir dabar normalūs broliški-seseriški santykiai. Yra trys komandos Augusto su Klaidu (jie jei ir pešasi tarpusavyje, tai rečiausiai), Rimgailės ir Martyno. Komandos vienijasi pagal savo, o dažnai ir pagal mano nuotaiką. Radau gerą, bet bais nepedagogišką būdą visas peštynes nutraukti, kai pradedu siautėti aš, tai jie staigiai sušoka krūvon ir arba pasislepia kur saugioje vietelėje kol vėtra praūž, arba vienas su kitu pradeda labai draugauti, kad mane visada nuginkluoja ir sulydo:D
Sunkiausia turbūt Rimgailytei, visai nėra taip, kad moterų mažuma ir mus lepina (nors mane tai lepina dažniausiai, nes nelepinama aš pasidarau labai bjauri). Skundėsi kadais Rimgailė tėčiui tu nesupranti koks košmaras gyventi su trimis broliais... Kur jam suprast, jis su trim broliais ir keturiom seserim augo:D Kai aš buvau paaugliukė svajojau, kad jei turėčiau vyresnį brolį, tai jau taip gerai būtu, kad geriau nebūna..... Kaži, kaip jau ten būtų buvę, nes Rimgailytei du vyresni broliai gerumo daug nesuteikia, na, bet grūdina tikriausiai:D


(Lyrinis nukrypimas-transliacija iš įvykio vietos-Rimgailė žliumbia ant stalo apsikabinusi koją, nes Klaidas ją užgavo ir dar tyčiojasi, o jis žliumbia lovoje, nes užgaut leidžiu, o tyčiotis ne:D)
Manau pasirinkau geriausią poziciją- peškitės kiek tik norite, neleidžiu tik muštis ir mušti gulinčio (gulintis tas, kuris žliumbia ir negali dėl to apsiginti), o šiaip teisybės ieškojimas neduoda rezultato, nes teisybės visada yra dvi (trys, keturios). Geriausiai šiame meilės kare jaučiasi Vaikas, ir tik todėl, kad turi garsiausia pasaulyje sireną, o mes tos sirenos garso negalime pernešt:D Tiesa, man baisu, kad jis mušasi labai dažnai, bet kai esi metro ūgio, o aplink visi dideli ir negalėdami pasiekti rankomis, smaginasi liežuviais ( meskite akmenį į mane tas, kuris nežino koks malonumas erzinti mažesnį, kai pats ką tik iš to mažesnio statuso išlipai:))), tai pulti kumščiais vienas iš savigynos būdų (kitas kaukti ir bėgti pas mamą):)
Manot baisu gyventi durnyne?:) Visai, ne, kai supranti situacijos neišvengiamumą (čia, kaip spuogas ant nosies galo prieš šventę-pyk nepykęs, jis vistiek išlenda šventės rytą), tai tiesiog priimi viską taip, kaip yra. Ir kai sulauki tų valandėlių kai namie tyla, ginklai ramiai guli po pagalvėm, o vaikai sukritę ant kilimo lošia kortomis, ar klykauja Alias žaisdami, kai pareina šlapi iki apatinių išsivolioję snieguose ir prisistatę sniego pilių,kai  aiškina vienas kitam pamokas, ar choru mokosi eilėraštį, kad tas kuriam sunkiau sekasi greičiau įsimintu, supranti, kad tas pasitaškymas tarpusavyje karts nuo karto visai nebaisus, juk turbūt nėra tarp mūsų nė vieno kuris augdamas su broliais-sesėm to nepatyrė:)))

Deivi, linkėjimai tau, myliu:***

7 komentarai:

Jūratė rašė...

Linksmai gyvenate matau :) Mano namuose buvo moterų viršus, turiu dvi vyresnes seses. Bet jos manęs, nors ir jauniausios, tikrai nelepino, su viduriniaja pešdavomės laabai.

Unknown rašė...

Marčius, tai pats save lepina-arba nerealiu meilumu (bučinukais, komplimentais, vyriškais pažadais-užaugsiu, aš tau kavos išvirsiu:D) arba garsiu cypimu savo pasiekia:D Bet, nors tyla verta milijono, didelė šeima pats geriausias dalykas !!! Ar ne?:)))

kitokia Aurelija rašė...

Didelė šeima ypatingai verta milijono, kai po ilgos dienos darbų, peštinių, reikalų tvarkymo ir t.t. MIEGA...
Užplūsta ramybė ir didelė meilė...
:DDD A ne? :DDD

Aš su sese ir broliu pešiausi kaip priklauso. Puikiai žinau ką reiškia būti mažiausia. Tekdavo pasinaudoti įvairiomis taktikomis, kad nuginkluoti "priešą" :DDD

Miglė rašė...

jetus, skaičiau ir mačiau saviškius :-D
Kaip išsireiškė manųjų pediatrė: gera toms, kas turi daugiau nei 2 vaikus- nėra laiko susirgti depresija :-D

Unknown rašė...

Aurelija, kaipgis, jei reiktu parduot už milijoną tai tik miegančius prakištumėm :D Arba dirbančius dar :))))

Migle, o kiek jų turi?:) Ir........kas ta depresija:O :DDD

Miglė rašė...

Gėda pelėda, jei neatpažįsti manęs :) Užeidavau vasarą Zarasuose pas tave į KU :)

Unknown rašė...

Migle, tai ir reikėjo iš karto sakyt, kad tu Miglė:DDD