2011 m. vasario 11 d., penktadienis

Vėl susirinkimas

Šįkart berniukų. Jau po mokyklos, vos namų slenkstį peržengę, pradėjo ruošti mus jam-auklėtoja barė, rusų žodžių neišmokom, o Augustas dar ir atsikalbinėjo prieš rusų kalbos mokytoją.... Pas bernus susirinkimuose nebūna taip smagu, kaip pas Rimgailytę:) Bet nieko naujo nesužinojau (kai jie abu vienoje klasėje, tai vienas kito zbitkas iš karto pasako) , pamokos dažnai neparuoštos (nieko neužduota), mokymosi priemonės dažnai pamirštos, per pertraukas laksto lyg akis išdegę, per pamokas plepa. Dar sakė, kad mergaitės jau kibina berniukus, o jie stuobriai, nesupranta ko jos iš jų nori :D
Didžiausia problema, kad labai nedraugiška klasė, šaiposi  iš to, kuris gauna prastesnį pažymį, nesako vieni kitiems kas užduota namų darbų, aplamai nėra komandos (kai grįžusi papasakojau jiems, kad mes vieni kitiems per pamokas pasakinėdavom, siena už klasiokus stodavom nepatikėjo...Gaila, kad taip...) Tą klausimą ir iškėlėm svarbiausiu susirinkime-kaip juos sucementuoti, išvykas, šventes švęsti kartu gal. Rimvydas pasiūlė nelaukti pavasario ir kuo greičiau organizuoti tėvų-vaikų varžybas, mes, tėvai, metam jiems iššūkį:))) Aš apsiėmiau diplomus daryt:) Tikriausiai po poros savaičių ir rungtyniausim, ryt mokytoja su vaikais pakalbės. O aš, va, dabar kuriu facebooke profilį jų klasės-kraunu nuotraukas įvairiausiais ir kasdienybės ir švenčių. Gal ten užklausus kas nd užduota bus norinčių išduoti paslaptis:) O ir šventes visas aptarti galėsim.... Tiesa, pasirašėm ir dėl elektroninių dienynų, bet gal nuo kitų metų tik turėsim.
Mašinos technikinės vis dar negalim praeiti-pirmadienį nedirbo, antradienį servise eilė, trečiadienį po tos vėtros servisas be elektros, šiandien kažkokios detalės neturi..... Slapta, kad Rimvydas nesuprastu džiaugiuosi, nes visas dienas būnam kartu:))))

2 komentarai:

Ramunė rašė...

Labas,Egle,dar tik rytas,o jau "šviežios" naujienos.Jeigu ne tu,tai net nebūčiau sužinojusi,kad klasės susirinkimas vyko...Ačiū tau,kad netingi,o "atsraitojusi rankoves' dirbi už visus.Ramunė.

Unknown rašė...

Ai, Ramune, gali ir nevaikščiot į susirinkimus, tavo berniuką tik gyrė:)))) Mačiau filmuką kur Nerealiesiems filmavosi, Lina žadėjo persiųst, įdesiu į klasės facebooką, eik į kvietimą atsakyk:)