2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis

Šeimos švenčių renginiai

Siaubas, kaip atsilieku... Vasara kalta-ne aš:)))

Martukas jau vasaroja, darželio reikalai baigti, o koncertas kuris vainikavo tuos reikalus buvo išties žavus-tie mažiai scenoje jaudulio pilnomis akutėmis, žvilgsniais ieškantys mamyčių ir tėvelių, švepli eilėraštukai ir tokios už širdies griebiančios dainos... Supratau, kad užaugo mano Vaikas, nes toks didelis ir išdidus šalia žioplinėjančių trimečių-keturmečių:))) Labai džiaugėsi žiogo kostiumu-močiutė visą savaitę vakarais, po darbo siuvo šortukus, fraką ir varlytę, ką mes be jos ir darytumėm (myliu, mamyt, tave:*)




Po kelių dienų šventė mokykloje. Dainių parodos atidarymas, koncertas ir varžybos. Šventė visiems skoniams;) Labai prasmingas vaidinimas buvo, vaikai išsakė mintis apie šeimą, taip įdomiai ir jaudinančiai surežisuota...O dar dainos, šokiai (Rimgailytė, ta, su dideliu meškinu)...


 Po koncerto bėgom sporto salėn, šešta C prieš septintą B-krepšinio, kvadrato varžybos, tėvai su vaikais, paskui vaikai prieš tėvus, nevejojo iki devinto prakaito:))) Tiesa efektyviausios buvo krepšinio varžybos (ir viskas todėl, kad Rimvydas nedalyvavo, ne kitaip :D)


Šventę vainikavo trimestro aptarimas klasėje ir Marčiau iš proto kraustymasis koridoriuje jo metu-neatlaikė nervai berniokui, per parodą- tyliau, nelakstyk, per koncertą- ramiau, nesimuistyk, per varžybas- sėdėk, ant suoliuko, numuš žaisdami.... Sakė, nebenori į mokyklą, labai jau ilgai ten ramiai reikia išsėdėt:)))

Komentarų nėra: