2011 m. birželio 28 d., antradienis

Čeburekai pagal Deimantę


Tešlai:
Du kiaušiniai
Du pakeliai varškės
Vandens stiklinė
Miltų, kad tešlą būtų galima išminkyti
Druskytė

Įdarui:
Faršo
Visokių žolių
Visokių prieskonių (kadangi parduotuvė už 10 km., tai ką rado mergikės spintutėj, tą ir dėjo)


Gaminimas-tikra improvizacija, iš to kas yra ir su tuo kas yra:))) Aš tik faršo tiekėjos ir fotografės vaidmenį atlikau.
Pirmiausia išminkoma tešla. Neradus kočėlo, ji iškočiojama su antkvariniu pieno buteliu ir išpjaustomi nedideli apskritimai (apibrėžiant dubenėlį peiliu).Tuomet dedamas įdaras į kiekvieną apskritimą ir su šakute užminkomi kraštai. Kepti reikia tiesiog keptuvėje, su daaaug aliejaus (fui)


Tarp kitko, prijuostės yra geras išradimas, deja, jos irgi už dešimties kilometrų, namie liko:D

Čeburekai buvo skanūs........

Komentarų nėra: