2011 m. rugpjūčio 10 d., trečiadienis

Trumpai drūtai

Aš gyva. Gyva!!! Tik paskendusi remontuose, todėl atlekiu  čia tik trumpai ataskaitai.
Peršoku daug gražių švenčių su gražiomis nuotraukomis (paliksiu tuos įrašus lietingam rudeniui), peršoku klykiančių, besiburiančių į tolimą kelionę, gervių pulkų nuspalvintą kasdienybę ir giriuosi- kasdien palikę vaikus sodyboje kartoti savarankiškumo pamokų lekiame su Rimvydu namučių tvarkyti, pas mus grandioziniai planai ir grandioziniai remontai-keisime stogą, mansardoje įrenginėsime du kambariukus, o pirmame aukšte keičiame viską-lubas, grindis ir sienas. Žodžiu, norite nenorite, bet patekote į statybinį dienoraštį:))) Šiomis dienomis krapštome lauk pjuvenas ir šlaką iš palėpės, kvėpuojame dulkėmis, o vakarais atrodome, kaip kaminkrėčiai:) Per kelis mėnesius tikimės susisukti ir ištraukti Einoriuką su Deimantę iš valdiškų namų-niekas nebeprisikabins, kad pas mus per mažai vietos:)
Būsiu šešių vaikų mama:)))

4 komentarai:

Agnė rašė...

Linkiu sėkmės darbuojantis, kad vietos vaikams pakaktų ne tik širdyse, bet ir biurokratams įtiktumėt. Įsivaizduoju, kaip jūs ir patys vaikai to laukia.

vilmuke rašė...

linkiu kuo didziausios sekmes Jums ir kad kuo greiciau igyvendintumet planus.

aistė rašė...

kuo daugiausiai sėkmės :-) mes molį su pjuvenom taip pat laaabai smagiai krapštėm pas mamą stogo perdangą keisdami ir šiltindami :D

Unknown rašė...

Ačiū mergatės:)
Su burokratas viskas aišku, jiems tik pliusą reikia ties namų kvadratūra padėt, kad tinkama ir rekalas sutvarkytas, mums žalia šviesa, nes jau brolis Einoro ir Deimantės pas mus gyvena. O kažkada, kai tvarkėm Klaido dokumentus ir jų nenorėjo išskirti juokavau, kad vyksta akcija "nori vieno, gauni tris" Prisijuokavau berods:)))