2011 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

Gyvenimas Indijoje

Čia Rūtos išmintis, kad pagal bardako ir žmonių kiekį mes Indijoje gyvenam:))) Nekalbu apie svajonę išsiplauti grindis (pati savimi netikiu, kad turiu labai labai stiprų norą tai padaryt), bet bent jau naktį nušlepsėti nuo lovos iki vonios ne su darbiniais batais, o basomis tai jau būtų malonumo viršūnė.... Visur daiktų /rūbų maišai, įrankiai, statybinės medžiagos ir, kad nepasirodytu per mažai- besišeriančios Minos plaukai, bei migruojantys Marčiaus žaisliukai niekaip nenukeliaujantys iki jiems skirtos dėžės:) Tiesa, dauguma jų jau rado naujus namus-gražiausius  Rimgailės mergaitiškus atidėjom Gustei ir Luknytei, visus kitus, kurie mano nuomone (o, ką, ne specialistė!) netinkami žaisti karalaitėms ir princesėms, sudėjom dėžėn ir pasidalinom su mikrarajono vaikais-ištampė per gerą pusdienį, o  minkštus išplovėm ir atidavėm mažyliams::)



Bet betvarkės nuo to nebais sumažėjo. Štai taip šiai dienai, atrodo mano svetainė (gal kas norite pasisvečiuoti:D)


Virtuvė-tiesiog verandoje, ant atjungtos indaplovės, uždėtas stalviršis ir pastatoma viryklė, ruošimui turiu prabangius 50 centimetrus laisvo ploto, prie valgomojo stalo telpame trise, kiti valgo ten kur randa vietos- prie kompo, ant kėdės vidurį kambario ar stačiomis kur koridoriuje:) Indus plauname vonioje, kirbik bus mano nugarai jei dar mėnesiuką teks ten susirietus ją kankinti....Deimantės klausė mokykloje, kaip ten pas mus, ar geros sąlygos, sakau, gal nuotraukų nusinešk, parodysi kokiuose prabangiuose rūmuose gyveni:D Vaikai pamokas ruošia, persirenginėja ir miega vis dar pas močiutę, kai tik mansardoje sumesim naujas lages, šiltinimus, grindis ir sudėsim langus kraustysimės visi ten, tada gyvensime danguje, o Indija liks apačioje:)
O, kad įrodyti, kad mes ne tik statybose plušam, bet ir pramogaujam (vaikai mane sukandžios, kad Tai pramoga vadinu, bet išties, po šeštadienio Rimvydas sakė,  pagaliau pailsėjau:D) Šį savaitgalį nukasėme bulves pas senelius, derlius šiemet visai neblogas.



Neblogas derlius ir sodyboje-burokais užsiverčiau, pomidorų labai daug (tiesa juos nurinkome dar žalius, kol rūkai nepakando, tai tvarkingai dėžėse sunoko), keli nelabai dideli, vasaros karščio pritrūkę arbūzai, cukinijų, aguročių, agurkų stiklainiukuose jau pilnas rūsys, žodžiu mulčiavimas ir pradedančiojo sėkmė daro stebuklus:)


Stebuklus daro ir gamta.....  Svarbu pamatyti, o kai kada ir spėti juos įamžinti:) Ir viskas čia pat. Kasdien. Ir viskas mano....








6 komentarai:

Audrone rašė...

Oho kokie darbai! Man tik savaitę šią vasarą teko remonte pagyventi, bet ir tai nusibodo. Linkiu greitai pasibaigti, kol dar šalčiai ir lietūs neprasidėjo.
Nuotraukos nuostabios! Ypač voratinklio. Man niekad jų taip gražiai nepavyksta nufotografuoti.

Unknown rašė...

Audrone, tikiuosi girtis, kad "tik rudenį", o ne, kad "tik pusmetį" remontuose gyvenau:))) Nusibosta juodai, rodos ne namie gyveni, o lauki stotyje kažkur kol traukinys atvažiuos:)
Visos gamtos foto Rimvydo.. Aš net, gyvai tokio grožio nepastebiu:)

Daiva rašė...

"Stebuklus daro ir gamta..... Svarbu pamatyti, o kai kada ir spėti juos įamžinti:) Ir viskas čia pat. Kasdien. Ir viskas mano...."
Labai patinka.

Giedraitė rašė...

ir kaip visada nuostabios nuotraukos

Sonata rašė...

Tiesiog fantastiškos nuotraukos .....

kitokia Aurelija rašė...

Nieko naujo - Egle, esi šaunuolė ;) Ir nuostabi Jūsų šeima.
Lėksim jau greit naujo stogo žiūrėt :DDD