2011 m. lapkričio 19 d., šeštadienis

Mūsų dienos, kaip šventė....

Pagaliau kas-die-ny-bė!!!  Mano ištikimieji gerbėjai (žiauriai kietai skamba) man ausis išūžė klausdami, kaip gyvenu, todėl jaučiu pareigą ir didelį malonumą atraportuoti- gyvenu gerai!
Jau turime grindis!!!



...Bus įrašas su daug šauktukų:)))..... Ryt mano Princas mus išvaro iš namų ir prasideda balinimo, bei lakavimo maratonas, ištisas 5 dienas ir naktis teks klajoti tamsiomis gatvėmis, nes namo niekas neleis! Turiu pasirinkimą- kraustytis su vėlimo stalu ir visomis vilnomis pas mamą, arba pas anytą, nes negaliu sau leisti tiek dienų tinginiauti- visiems šala kojos, o gruodžio pirmai, turiu seriją tapukų pristatyti į muziejų kur vyks Kalėdinė mugė-pardavimas! Pirmas kartas- ir baisu ir žinau, kad neapžiosiu visko ką norėčiau parodyti, todėl vėl spausiuos ir bandysiu pasitikrinti, ar miegas tikrai labai reikalingas man, ar galiu apseiti ir be jo:))) Jeigu išmesčiau iš dienotvarkės valgio gaminimą (pavalgymą jau beveik išmečiau) ir rūbų plovimą (ačiū ponui Remontui, kad nors kambarių nereik tvarkyti) tai viską spėčiau, bet šeimyna kategoriškai nesutinka sėst ant dietos ir vaikščiot murzini:) Keistuoliai.
Dar viena daug šauktukų reikalaujanti naujiena-mes turime tris avytes!!! Škudės sena baltiška avių veislė, kažkaip labai ypatinga auginti būtent šias aveles:) Žiemos jos pas senelius kaime, o vos nutirpus sniegui keliaus sodybon. Tikimės jau nebe vienos o su mažyliais- kovo-balandžio mėnesį turėsime mažų ėriukų! Atsivežėme jas, kaip bulvių maišus, bagažinėje:)


Kol kas  gražuolės dar bevardės, tiesiog tas malonus reikalas atidėtas, kaip ir išsamus fotoreportažas, nes pirmą dieną jos nebuvo nusiteikusios pozuoti- atsuko užpakalius ir tik didelėmis pastangomis pavyko pagauti kelis kadrus:)




Kalėdoms jau turėsime prakartėlę, ko ten mums dar trūksta- kupranugario ir asilo berods?:D Na, gerai paieškojus, asilų rasiu ir namie, o ir ne vieną, taigi, nedaug ir liko iki tobulybės:D Kažkaip viskas žiauriai gerai sekasi, kaip jums?:)

3 komentarai:

Sonata rašė...

Sveikinu su ,,pagausėjimu,, Šaunuoliai
O kad mugėj dalyvausi,šaunu,gal susitiksime......

Natalija Brancevičienė rašė...

Smagu, kad remontai nestovi vietoj :) Ir kad turit tukiu grazuoliu naujakuriu :)

Unknown rašė...

Sonata, būtinai susitiksim:))) Daug pasiruošei lėlyčių?

Aksaranke, dėkui:)