2011 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Kvietimas








Sveiki brangieji,
pastebite rudenėjantį dangų, žvarbančias dienas, kaip šios vis trumpėja? Nespėsime, rodos, nė mirktelėtėti, o čia – didžiausių metų švenčių maratonas. Sako, ruošk roges vasarą! Taip jau trečius metus kviečiame visus prisijungti prie gerumo akcijos.
Per ne vienerius metus trunkančią draugystę su Vilniaus Universiteto Onkologijos institutu supratome, kad sergančiam žmogui kantrybės, stiprybės ir tikėjimo suteikia bet koks nuoširdus dėmesys. Pasirodo, pakanka paprasčiausio palaikymo, žinojimo, jog Dievui pasiuntus tau didžiulį gyvenimo išbandymą esi ne vienas. Suvokimas, kad visiškai nepažįstami žmonės stengėsi ir paruošė malonią staigmeną, ligoniams suteikia kur kas daugiau džiaugsmo nei tiems, kurie, kaip įprasta, nuolat skuba ir per gausybę reikalų nepastebi ypatingos prasmės paprastuose dalykuose.
Naujųjų išvakarėse, kai daugelis gyvename šventiniais rūpesčiais, matyt, nė nesusimąstome, kad kažkas šventes sutiks ligoninėje laukdamas, o gal jau išgirdęs žinią apie klastingą ligą. Vieni iš jų negali ar neturi, kur grįžti… Kitiems – tai paskutinės šventės, o dar kažkam – naujai užgimusi viltis.
Naujuosius metus kasmet Onkologijos institute sutinka apie šimtas žmonių. Pastarieji ištuštėjusioje ligoninėje norom nenorom grimzta į savo mintis. Pamėginkime bent įsivaizduoti, kaip retai jos būna optimistinės. Todėl visus, kurie neabejingi gerumui, kviečiame prisijungti ir tapti šios gražios, prasmingos bei jau tradicija tapusios akcijos dalyviais. Akcijos programa – ligonių lankymas ir dovanų teikimas gruodžio 31 d. Kiekviena Jūsų su meile padovanota smulkmena ar pinigėliai, už kuriuos bus nupirktos dovanos, virs neįkainojama vertybe sergančiojo atmintyje ir kasdienybėje.
Kaip dovanos visiškai tinka įvairios mielos smulkmenos: knygos, puodeliai, suvenyrai, higienos prekės – žodžiu, viskas, kas džiugina kiekvieną iš mūsų. Dovanas įteikti padės, kaip ir kasmet, Lietuvoje žinomas žmogus.
Pažvelkite – akimirkos iš anksčiau surengtų akcijų:

2011 sutikimas http://www.vuoi.lt/index.php?-954117749

2010 sutikimas http://www.vuoi.lt/index.php?852544500
Dovanas teikusių žmonių sąrašą tradiciškai skelbsime veiklos ataskaitoje.

Taip MES juk ĮVEIKSIME visas KLIŪTIS!
Akcijos koordinatorė Renata Miliauskienė (mob. 8 651 32 220)

Adresas, kuriuo galite siųsti dovanas Ozo 26-1 Vilnius 07151
VŠĮ Užimtumo terapijos centras
Sąskaita LT58 7300 0101 2332 3454 Swedbank
Įmonės kodas 302526977
Vilniaus universiteto Onkologijos institutas - Naujienos:„Žvaigždės“ linkėjo sveikatos Onkologijos i
www.vuoi.lt
Vilniaus universiteto Onkologijos institutas



Aš dalyvauju, o tu?!








1 komentaras:

Giedraitė rašė...

gražiai papuoštos