2012 m. sausio 4 d., trečiadienis

Vėl nauji

Su naujom galimybėm. Su naujom svajonėm. Su naujom viltim. Gerų Jums metų!
Sako, kaip sutiksi..... Vadinasi mūsiškiai bus ramūs, labai jaukūs ir su draugais:)  Dieną dedikavom Klaidui ir jo gimtadieniui- atšventėm didelį keturiolika!!! O vakare, jau besiruošiančius eiti į naujametinį koncertą (daugelio metų tradiciją- mergaitės eina pasikultūrinti, o visi vyrai tuo tarpu, važiuoja pas senelius jiems linkėjimų nuvežti ) užklupo Indrės ir Tado skambutis- atvažiuojam! Tokia netikėta ir fantastiška šventinė staigmena! Skaniai pavalgėm, šiltai pasėdėjom, triukšmingai pašaudėm, dvylikos sulaukus, simboliškai aplankėme miesto eglę, ten pasiglėbesčiavome su draugais, kaimynais ir pažįstamais:) Labai smagiai pasivaikščiojome tokią nuostabią, snieguotą ir šviesią naktį:)
O metus pradėjome dovana mažiams- pirmą sausio dieną jie jau persikraustė į savo kambarį!





Spinta ir lovytė, kurią, seniai seniai, Rimvydas gamino mažiems Augustui ir Rimgailei, keliavo keliavo iš kambario į kambarį, iš namų į namus-  Kristinos (Rimvio sesės) vaikai joje išaugo,  dabar dar kelis metus, kol mažiai tystels iki 150 cm., dar ohoho, kaip pravers:)
Mina  gudruolė, vakarais iš karto su visom šmutkėm- guminiu kaulu ir besišeriančiu kailiu, persikrausto ten, kur dar dažais kvepia, dieną, mat, nelabai yra kur- grindys  mašinėlėm, kelių trasomis ir kareiviais nuklotos būna (pagaliau didysis, virtuvė, miegamasis ir dičkių kambariai jų nusikratė!) :)


Tie vakarai, mažių kambaryje būna stebuklingi- sutemus, jau po vonios ir vakarinių knygelių, kambarys nušvinta milijonų žvaigždžių..... Juk kosminis, kitaip negali būti:) Kalėdų senelis žinojo, ką dovanoti :)




 Trūksta tik rašomojo stalo, kuris pakeistu laikiną stalą-knygą ir ties šiuo kampeliu galime dėti didelį riebų pliusą! O jau koks malonumas sakyti, kai pradeda sienomis ir ant galvos lipti-marš į savo kambarį!!!:D

Šįryt padarėm savo "Darom"- Griežto ežero pakrantėse, Minos pasilakstymo vietoje surinkome 9 maišus šiukšlių! Alaus skardinės, čipsų pakeliai ir daug daug "Raudonojo Karkanais" , bei šampano butelių- linksminosi liaudis..... Šiaip nesu linkusi į smurtą, bet, garbės žodis, pamatyčiau, kam ranka kyla šitaip apšikti (atsiprašau) gamtą- prilupčiau!

Pirmadienį Einoras pradeda mokytis naujoje klasėje, spirga nekantraudamas, kada gi baigsis atostogos ir susipažins su mokytoja bei naujais draugais:) Šiandien globos namai rašo prašymą keisti mokyklą ir laukiame naujo etapo-teismo:) Galiu galvą guldyti-geri bus metai!

2 komentarai:

aukselis rašė...

Su naujaisiais metais!`Kaip smagu, kad vaikuciai jau turi savo kambari.
Visai jusu seimynai linkim dziaugsmingu, laimingu metu.
Kaip smagu, kad yra tokiu sauniu zmoniu. Sekmingu metu!

Virginija rašė...

Su Naujaisiais Metais!

Koks berniukų kambarys!!! Žiauriai gražu :) Aš ir noriu tokio (ir dar porą metų nuimt sau), nors nesu berniukas :D