2012 m. vasario 23 d., ketvirtadienis

Aš vėl stilinga!


Inga iš Bure-bure pasakė, kad aš stilinga ir taškas. Inga, mano veltininei gyvenimo pusei reiškia tą patį, kaip Du Peruškevičiai ir pusantro Statkevičiaus mados pasauliui, todėl gauti apdovanojimą iš jos rankų žiauriai kieta ir vertinga:) Taigi lipu ant garbės pakilos ir sakau kalbą jūsų ovacijų ir fotografų blyksčių akivaizdoje!
Norėčiau nekartoti pernykščių tiesų apie save, bet čia, namučiuose, jau taip išsinuoginau (visas mano celiulitas, kaip ant delno), kad sunku ir sugalvoti, ko dar tauta apie mane nežino:)
1.Turiu teises, bet nevairuoju. Teisinuosi, kad neturiu mašinos (Rimvydo vairuojamas griozdas, dėl didumo, man kelia siaubą, o mažos raudonos mašinytės niekas nenuperka...), bet tiesa ta, kad bijau... Jos visos (mašinos), taip ir laukia, kol išriedėsiu į gatvę, kad galėtų apipypsėti ir pirštai apgrūmoti už nemokšiškumą.
2.Aš staugiu ant vaikų. Čia info tiems, kurie liaupsina, kokia aš tobula mama, nė velnio, esu staugalė ir  trypiu kojom, kai nebesuvaldau situacijos.
3. Teoriškai nuolat, nuo pirmadienio, sėdu ant dietos. Nes, nors Rimvydas ant rankų dar nešioja, bet jau sąžinė nebeleidžia to prašyti, o į pusę rūbų, laukiančių To išganingo pirmadienio, jau nebeįsibarškinu.
4. Namie nuolat įjungtas tv. Žinau, kad jis laiko vagis ir nieko doro per jį nerodo, bet laisvą minutę žiūriu net "24 valandos" (pasakiau ir pamirškit)
5. Kada nors pagimdysiu mergytę. Iki 40-mečio dar turiu gerus 5 metus ir noriu dar kartą pajusti laukimosi džiaugsmą ir bemieges naktis nešiojant glėbyje mažą, niurzgiantį, pienu kvepiantį kūdikėlį. Ši informacija buvo slapta, nes truputį jau prasilenkia su sveiku protu, bet visi vaikai UŽ naują leliuką:)
6. Neturiu jokio išsilavinimo. Baigiau profkę ir viskas:) Aš tik atrodau gudri:)))
7. Ne paslaptis, bet darau daug gramatinių klaidų. Noriu atsiprašyti už tai, nes pačiai akį durią klaidos, skaitant kitų parašytą tekstą. Nieko nepadarysi- profkė.

Ir perduodu apdovanojimą Sonatai:) Už nepasidavimą gyvenimo negandoms. Už nuostabiai pasirinktą ginklą- kūrybą, kovojant su liga. Už šypseną, augimą ir šilumą:) Ir už nuostabias lėlytes gimstančias ir atgyjančias jos rankose:) Smagu, kad esi!

p.s. nai nai nai, jau turiu du! Visai neblogas melsvai žalias blog'as man irgi skyrė apdovanojimą:) Ačiū Rosita:)

6 komentarai:

Sonata rašė...

Priėmiau.Be galo esu sujaudinta http://sonatukouzrasai.blogspot.com/

Vaida rašė...

o profkė tai neišsilavinimas? Gi specialybę kažkokią vis vien įgavot. Ko mokėtės? :)

Unknown rašė...

Ai, profkė toks gal nelabai išsilavinimas.... Baigiau namų ūkio ekonomės specialybę, tsakant jie mane būti žmona ir mama paruošė:) Dabar, kaip pagalvojau, gal ir neblogai padirbėjo:)))

Ramunė rašė...

Vis nenustoju tavim žavėtis.
(P.s. aš,kad ir su aukštuoju magistriniu išsilavinimu,rašydama tau komentarą,sunkiai įrodau,kad "nesu robotas".Kartais pavyksta tik iš trečio karto...)

Unknown rašė...

Ramune, tikrai nesi robotas?:D
(p.s. mane irgi užmuša tie žodžių patikrinimai blog'uose, kartais, nesugebu parašyti komentaro visai...)

Vaida rašė...

Na, ne visada aukštasis išsilavinimas garantuoja gerą gyvenimą. Aš esu baigusi aukštąjį,bet kadangi specialybė nepaklausi, darbo patirtis pagal specialybę minimali, tad galvoju, ar nereikės man į profkę stoti,kad įgyčiau paklausesnę ir "rimtesnę" specialybę. O jūs ir be aukštų mokslų puikiai susitvarkėt gyvenimą: turi gražią šeimą, namus, sodybėlę ir užsiėmimą, kuris neša dar ir pelną. Tiesiog puiku :)