2012 m. kovo 21 d., trečiadienis

Įsivažiavom

Nebezirsiu:))) Augustas keturias dienas nuo mūsų ligoninėje pasiilsėjęs jau namie- okupavo sofą prie televizoriaus ir mėgaujasi visų dėmesiu:) Gydytojai irgi bajeristai, kad reikia vaistų nuo skausmo nepasakė (tik prieš išlydint namo kateterį ištraukė), Rimvydas, žinoma, nepaklausė, o kai pirmą vakarą pradėjo mano nabagiukas stenėti, kad koją skauda, buvo jau per vėlu ir vaistinėms ir bėgimui per draugus nuskausminamųjų ieškant... Teko leliukiško sirupo gerklėn supilti dvigubą dozę (anotacijoje rašo, kad vaikams 10-12 metų, sveriantiems 30-40 kg valgomo šaukšto užtenka, o mano mažiukas keturiolikmetis jau 80 sveria) Tai pirmą naktį sunkiai pratempėm, blaškėsi, priguliau šalia, apkabinau, kad nurimtu ir prabudau tik jo pažadinta, kad čiaužčiau savo lovon- sušalo, visą kaldrą atėmiau- ot mamka:))) O ryte, darau bodifleksą, pukšiu- pakelia galvą ir sako per miegus: pavargai? Prisėsk!:))) Nepavargsi čia, kartais, net ne taip pukšėti norisi:) Paskutinį mano erdvės kampą atėmė, jokio asmeninio gyvenimo (rusiškai tai geriau skamba:)) )
 Mažiai tvarkoj. Reikėjo Martynui darželin kiaušinių išpustų ir dekoruotų atnešti (medžius jais puoš) , mėnesį atidėliojom, o paskutinę naktį, kaip geri studentai iki paskutinio traukę, pūtėm, plovėm, raištelius klijavom ir maliavojom:)


Velykos juk ant nosies, o dar berželių šakelių nepasimerkiau.... Nors, gal gamta greičiau susisuks, po langais, jau du snieguolių kupsteliai pupsi, tulpių daigeliai iš po žemių kalasi:) Smagumėlis lauke!!!
Smagumėlis ir kultūrnamyje- šį savaitė pas mus šventinė, kasmetinė teatro savaitė, vakar Rimgailė vaidino, Rimvydas su vaikais buvo, filmavo, kad mama darbe įkalinta neliūdėtų pražiopsojusi. Šiandien su mazgiais ir Rimgaile "Pelytę Zitą" žiūrėjom, ryt Rokiškio jaunimo teatras svečiuose, gaila tik finalinius, pačius geriausius spektaklius praleisiu- penktadienį vėl darban. Patinka man ten, mano rogės:) Ir kaip anksčiau nesugalvojau slaugon pasukti? Iki balandžio 9 dar dirbu, o paskui beliks laukti, kol kas išeis pensijon, gimdyti arba nusisuks koją (tfu tfu tfu)

Komentarų nėra: