2012 m. balandžio 19 d., ketvirtadienis

Foto foto foto, ko tu miegi!!!!

Storas, tingus ir išlepintas. Šiltas, minkštas ir laaaabai protingas. Daug dėmesio reikalaujantis. Ir dar Ryžas!!!  Tokie ir turi būti katinai!




Koreguoju    šiek    tiek.  
  Va    toks   gražuolis   po      įvaizdžio    specialistės  Lemurkos    pastabų     (ačiū   labai!!!)   namo,   pas šeimininką     iškeliavo:)





7 komentarai:

Rosita rašė...

kokie mieli tapukai!! :)

Unknown rašė...

Ačiū, Rosita:) Smagu, kad užsuki:)))

...VitDeko... rašė...

nu kokie fainulkinai :))) super tokie :)) gaunas katinas ne salia, o su katinu visur koja kojon :DD

Lemurka rašė...

Och, kokie nuotaikingi, forma labai gera, tos ausytes ismaniai sugalvotos)!SUper!Ale (nu nesupyk tik),nu buciau akis kokias ranku darbo dejus (arba issiuvinetus arba is to paties veltinio plono), nes dabar ziauriai is konteksto iskrenta, taip norisi nuo iki 'naturalaus' ir be tu plastmasiu. Nu tikiuos negausiu pylos,kad ne savo erdvej cia kudakuoju. Bet manau,kad tu mane suprasi :)

Unknown rašė...

Labai gerai supratau:) Ir dėkui už pastabą, žvilgsnis ir nuomonė ir šalies visada gerai:) Akytės dar tik uždėto nuotraukai, pabandysiu ir tavo siūlymą, parodysiu rezultatą vėliau:)))

Lemurka rašė...

o,kitas dielas :) Smagu,kad praverte pastabele ir neisizeidei, o priemei kaip nuosirdu patarima(net neabejojau,kad neisizeisi,tiesa sakant, nors ir nepazistu asmeniskai, bet is pokalbiu cia ta jauciu...)

Bitute Pilkoji rašė...

Faini tie tapukai. Ir pirma karta girdziu ta zodi "tapukai". Grazus zodis ;)