2012 m. balandžio 12 d., ketvirtadienis

Martynui 6!

Pirma klaida- negalima vaikui, kiekvieną kartą, kai jis nenori eiti į darželį, sakyti, kad va, sueis tau šeši metai ir eisi į mokykla. Nes gimtadienio išvakarėse teko ilgai ir kantriai įrodinėti, kad mokyklon jis eis tik rudenį ir nieko tokio, kad kuprinės ir kitų mokyklinių priemonių dar neturi:)
Gimtadienis buvo fantastiškas, pats geriausias mano gyvenimo gimtadienis!!! Jis po kiekvieno šitaip sako:))) Močiutė padovanojo dažų veidui, todėl, jiems nuo siutimo apsitrynus, veidukai atrodė, kaip kaminkrėčių:) O juk visi žino, kad laimingas bus tas, kuris prie kaminkrėčio prisilies- dabar visi būsime nepadoriai laimingi:))) Skilome į dvi stovyklas- vienas, augesnis, būrelis klykavo "Alias" žaisdami, kitas kariavo balionų mūšyje, darė balionų angelus ir lukšteno kalnus dovanų:)

Viskas. Vaikui 6, mažiukų nebeturiu, jau nesu jauna mama:) Ir nesakykit, kad laikas naujam leliui, būsit neoriginalūs- visi taip sako:)))



4 komentarai:

Natalija Brancevičienė rašė...

Smagumėlis :)
Perduok sveikimus :) Teguauga didelis, ir kaip jis ten sake po kraujo tyrimo su pakankamu geležies kiekiu: gelžinis vyras :D

Unknown rašė...

Pameni, kad geležinis, kaip faina!:))) Perduosiu sveikinimus, dėkui:)

...VitDeko... rašė...

Didziausi sveikinimai :)

Unknown rašė...

Sypseniki, ačiū:)