2012 m. gegužės 6 d., sekmadienis

Mamytės diena

Visas mamytes, rimtas ir pašėlusias, kantrias ir spontaniškas, drąsias ir atsargias, dainuojančias ir pasakas sekančias, sveikinu su saulėtų mamyčių sekmadienių:) Būkite laimingos, būkite mylimos, būkite tokios kokios esate!!!

Mane ryte pažadino didžiulė tulpių puokštė..... Mergikės išbučiavo ir visas 23 tulpes prie lovos pamerkė, galva net sukosi nuo jų kvapo:) Paskui kava, šokoladas ir daug daug vaikų į lovą:) Tūkstantis bučinių, apkabinimų, gražių linkėjimų, pasimylavimų ir jaukių paplepukų:) Martynas padovanojo pažadą nesipykti ir dar visada tau dirbti... velti padėsiu:))) Sakau, gal vėlimu nenoriu su niekuo dalintis, tu man geriau grindis šluok visada. Tada gavau dovanų pažadą visada grindis šluoti, bandžiau tuo tuoj pat ir pasinaudoti, kol kavą išgersiu- oi, ne, mamyt, šiandien šventė, negalioja dar šiandien dovana- ryt. Klausiau, kiek ilgai dovaną turėsiu? Einoras sufleruoja- sakyk visą gyvenimą... Dovanotojas pagalvojo, sako- valandą:D Nuoširdesnių dovanų ir negalėjau tikėtis! Ir atvirukai... Jie tokie..... patys pačiausi, manau visos tokius gavome:)))





Rimgailės, tik pažiūrėkite koks sveikinimas- mama, tetis ir 6 vaikai autobusiuke kurio pirma raidė ir paskutinis skaičius, kaip mūsų ratų:)))


Pats gražiausias prasmingiausias ir daugiausiai džiaugsmo teikiantis stebuklas, prie kurio gyvenime teko prisiliesti, tai be abejo, būti mama. Esu be galo turtinga, turėdama tokią gražią ir didelę šeimą, jaučiuosi apdovanota, turėdama galimybę pažinti  tokias skirtingas ir taip gražiai besiskleidžiančias asmenybes, galimybe tūkstantį kartų per dieną pasakyti myliu, apkabinti, būti apkabintai, kasdien matyti tiek šypsenų, atrišti tiek daug skauduliukų ir girdėti tokį garsų ir nesibaigiantį klegesį. Būti mama, tai didžiausia dovana kokią esu gavusi! Todėl lenkiu galvą prieš visas pasaulio mamas ir stipriai stipriai apkabinu savo Mamytę. Aš tave labai labai myliu!!!

4 komentarai:

Unknown rašė...

Nuostabus vaikučiai,kaip panašiai ir mane sūnus pasveikino, dar atviruką padovanojo, mes gyvenam dėl jų ,oooooo jie mums visas gyvenimas...Tai su Mamos dieną...

...VitDeko... rašė...

kokia faini atvirukai :) ypac paskutinysis patiko :) ach laukiu tos dienos, kai ir mano mazoji man nes atvirukus ;) o as juos saugiai desiu i dezute, kaip mano mama darydavo :) o dabar istraukus net juokas ima kai paskaitom kokie sveikinimai ten liedavosi :) o dovanodavau vos ne kas dien juos, nes man taip patikdavo tas kurybinis piesimo procesas :D

Unknown rašė...

Man tai gražiausia tos gramatinės klaidos, net nebeįdomu, kad didieji vaikai be jų rašo:)Turiu Augusto ir Klaido atvirukus, kasėje nuo lentos nurašinėjo sveikinimą, ir Augustas parašė tavo mylimas Augustas, o Klaidas- tave mylintis Klaidas. Iki muštynių ginčijosi, kaip ten ant tos lentos buvo originaliam įraše:)))
Beje, mano mama irgi visus mano sveikinumus išsaugojo, visos mes mamos rinkikės:)))

Virginija rašė...

Kokia šiluma.....