2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

Grybų užkandukas

Mūsų vaikai ne gurmanai. Jau vien todėl mėgstu receptus su visokiais pelėsiniais sūriais, džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis, nes ne tik kad be galo skanu, bet ir gamindama (kaip tas multiko drakoša) žinau, kad viskas man man man:))) Palaima akiai, o vėliau ir gomuriui- vaikai prieina, paima, pavarto, pauosto, susiraukia, padeda atgal ir eina valgyti savo atšalusios manų košės:D
Bet su šiuo užkanduku šis triukas neveikia, bekepant sūrio aštrumas dingsta ir lėkštė akimirksniu lieka tuščia... Nes labai labai labai, taip skanu, kad verta gaminti vėl ir vėl dėl tų kelių kąsnių:)))

Reikia:
Pievagrybių
Plonomis juostelėmis supjaustytos šoninės
Graikiškų riešutų saujelės
Sūrio su mėlynuoju pelėsiu
Žiupsnelio žalumyno

Iš nuvalytų  grybų išraunam kotelį, įsodiname jo vieton graikišką riešutą  ir sūrio gabaliuką. Apvyniojame šoninės juostele ir prismeigiame ją smeigtuku, kad nenusiklotu:) Pabarstom žalumynu ir viskas. Kepti 15 min, 180 laipsnių orkaitėje:) Skanaus!




Komentarų nėra: