2012 m. birželio 4 d., pirmadienis

Lapės medžioklė

Pagaliau! Mūza grižo iš ilgų atostogų ir aš vėl nėriau į vilną:))) Тренируйся на кошках (kartojimas mokslo motina), sako didysis brolis, todėl leidausi į lapės medžioklę, kad užtvirtinčiau įgūdžius gautus Yaroslavos kursuose. Pirmą, su meistrės pagalbą, vėliau 9 valandas, o šią, daugiau nei 9 dienas- išdėliojau vilną ir užgriuvo lavina visko- buities, peršalimo, tūkstančio reikalų, lietaus sukeltos melancholijos, tinginio.... Ir tik šiandien, kai atgavau deguonies dovaną, nerimaudama priėjau prie vėlimo stalo- tikrai neprisiminsiu ką, kaip ir po ko daryti. Nė velnio, talentas yra talentas- lapė išėjo nuostabi!!! Toks fainumas dabar dūšioj, nekantrauju dar kokį žvėriūkštį sutrint:))) O ši, sumedžiota, lai bus dovana vienai mielai mergaitei, kurios šypsena, be abejo, atneš didelę sėkmę mano gyvūnijos pasauliui:)))






13 komentarų:

Virginija rašė...

Žiauriai faina laputaitė! Ypač man patinka jos žvilgsnis :D

Unknown rašė...

Chitras:))))

Ilona rašė...

Kokia graži rudoji...vistik talentas yra talentas :)

Unknown rašė...

Oooo, ji labai panaši į mane :D Rimtai :))))

Unknown rašė...

Ilona, tą patį sakau:D

Jurgut, tiksliai:D Smailos abidvi:)))

Unknown rašė...

Ir dar ryžos :)))

Linada rašė...

oooo, puikiai, net akys "kursinės" :) aš irgi bandžiau lapę. gavosi :) ir dar priedo dvi meškos. vaikai klausia - kam? aš nežinau...man buvo smagu velti :) dabar reikia galvoti kam :)

Unknown rašė...

Linada, akis nuo Yaros dovanų gavau, dabar apsidairiau, kad senasnaujas.lt irgi tokiom pat prekiauja, reiks nusiaubt juos:))) Suku galvą, kokį čia sekantį žvėrį sumedžiojus, rankos niežti jau, o ir pasitikėjimas savimi po šios lapės (maniau nepavyks taip iš karto) milžiniškas:)
Tu velk ir dėžėn krauk, pamatysi, prieš Kalėdas net pritrūksi jų! O manęs laukia dukterėčių gimtadieniai ir Marčiaus atakos- jam reikia drakono, krokodilo, erelio, meškos, vilko, ryklio ir tai tik mažoji dalis užsakymo:DDD

Unknown rašė...

Eglut, velk Žabankštį :D

Unknown rašė...

O beje, ar pasiekė Jus vaisiukai? :)

Unknown rašė...

Jetau, Jurga, net googlej ieškojau, kaip ji atrodo:D
Vaisiukus jau turiu, dar šaunesni, nei nuotraukoj!!! Dėkui:)

Unknown rašė...

Kaip atrodo žabankštis reikia ne googlėj ieškot, o skaityt Mikę Pūkuotuką - geriausia garsiai, ir kuo didesnei kompanijai ;))))

Unknown rašė...

Skaitydama Mikę galiu į lankas nusivažiuoti- mano fantazija nevaldoma:D