2012 m. rugpjūčio 2 d., ketvirtadienis

Sportas-sveikata 4. Šimtas!!!


Sąžiningai prieš jus ir prieš save- nubėgau lygiai 100! Nagi, kur jūsų rankos, kur jūsų aplodismentai?! Baigiau trijų mėnesių akciją, kuri labai daug man davė- po penkiasdešimto kilometro pajutau, kad bėgti žiauriai gera, puikiai prasivėdina galva ir nuostabiai prasimankština kūnas, tikrai nebemesiu šito smagaus reikalo. Išjudinau visą šeimą, tempiau visus iš eilės į stadioną man kompanijos palaikyti, daugiausiai kliuvo Minai, ji kone kiekvienoje treniruotėje dalyvavo, bidzeno šalia, nuskriausto šuns žvilgsniu maldaudama liautis, o paraginta šaudavo skersai stadiono ir atsigulusi laukdavo manęs, maždaug, kodėl taip sunkiai velkiesi, senute:D Mažieji berniukai medžiais karstėsi, urvus rausė, kamuolį spardė, kardus iš pagalių darė ir riterių turnyrus rengė. Didieji- dviračiu šalia važiavo. Rimgailė, šaunuolė, bėgo, dar ir draugę prikalbino prisijungti:) Rimvydui sunkiausia buvo, bandė prie mano tempo prisitaikyti, bet neiškentęs (kažkas su tavo kedais negerai, nuo vietos neatsiplėši:D) nulėkdavo du ratukus, kol aš vieną įveikdavau:))) Taip jau, tempas mano bobiškas, bet vis viena esu super duper šaunuolė, pirmą mėnesį po 1-3 km teįveikdavau, antrą- jau gerus 5,  trečią gan lengvai 7, o kelis kartus ir 10 kilometrų! Gaila svorio rezultatai taip nedžiugina, numečiau 6 kg, bet Agne, buvai teisi, atrodau gerus 10 ir daugiau numetusi, galiu drąsiai puoštis trumpučiais sijonukais ir eiti iškėlusi galvą:) Garbės žodis, lašinukus raumenys pakeitė, sakyčiau žiauriai teisingi ir džiuginantys mainai:) Dabar reiktu sekančią akciją organizuoti- nubėgti dar vieną 100, bet pilvu, kad ir jis padoriai atrodytu ir būsiu gyvenime pasiekusi viską:D
Ir ačiū jums už palaikymą ir už lipimą ant sąžinės, kai tinginys užspausdavo:) Nusipelnėt dovanos, ar ne?! Taigis taigis, rašau visas šaunuoles lažybose dalyvavusias ir už kilometrus balsavusias, užsimerkiu ir savo laiminga ranka traukių tą, kurią apausiu svajonių tapukais:)  
Iškilmingas momentas.......

Traukiu tik vieną vardą.....

Žudanti tylos minutė....

Ir.....

Laimėjo....... Jurga Sadauskaitė!!!! 

Sveikinu Jurga, čiupk rašiklį ir skubėk man meilės laiško rašyti (eglesnamuciai @gmail.com), plepėsim apie spalvas, modelį, dydį ir kitus smagius dalykus:))) 

7 komentarai:

Unknown rašė...

O dievai!!!!!!!! Super puikios naujienos, ne tiek del manes, kiek del to 100!!!! Na, aisku, nesleeeepsiu, kad is dziaugsmo ko nuo kedes nenuvirtau!!!!! Netikejau, kad slaptos svajones gali pildytis!!! Puikuma!!!! Ryt is pacio ryto pasigalasiu klaviatura ir parasysiu laiska su savo noru sarasu ir kitais gerais dalykeliais!!!
Aciuuu labai ir sveikinu, saunuoliu saunuole esi!!!! :)*

Virginija rašė...

Wow! Nuostabu. Didžiausi sveikinimai, didžiuojuos. Galėsiu pasakot, kad "va mano draugė... " :D Beveik įkvėpei ir mane kokiam neapgalvotam pasižadėjimui :D

Neringa rašė...

Šaunuolė, negaliu nepagirti, kad įveikei tą šimtą. Nes žinau, kaip tai sunku padaryti. Kaip sunku prisiversti.

Aš pati su bėgimu dar nesusidraugavau. Vis dar jaukinuos. Nu nepatinka man bėgt, feee...Bet vis karts nuo karto pabandau.

Agnė rašė...

Sveikinu su pasiekimais :) Ir džiaugiuosi, kad buvaau teisi... ;)

Eva rašė...

Valio, valio, valio, valio, vaaaaalioooo, vaaaaliooooooooo........saunuole, stipruole ir toliau taip laikyt, tik del saves ir savo sveikatos, o lasinukai tirps ir nutirps, svarbu nesustot...

Unknown rašė...

Niu ačiū ačiū, kam tos gėlės:)))
Lakstau ir toliau, Rimvydas palaikydamas kompaniją pagyrė, kad tempas mano ojoj, koks spartus liko, nepalyginti su pradžia! Kas antrą, trečią dieną stengiuosi prasilėkt, smaguma:)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.