2012 m. rugsėjo 3 d., pirmadienis

Mokyklon

Na, ką, važiuojam:) Šiemet vėl viskas nuo pradžių- skiemenuosiu O-na.... ma-ma.... ko-šė, piešiu pratybų sąsiuvinyje kreivus pagaliukus ir pirmąsias raideles, kartosiu 4, 7, 8 klasės kursus ir graušiu nagus per abitūros egzaminus:)
Šventė šiandien gana chaotiška (vakarykštis pasiruošimas jai, irgi- patikrinau tuntą ausų-nagų ar švarūs, pagal griežtą grafikėlį visi nuvaryti praustis, sužiūrėti rūbai, batai, gėlės mokytojoms ir afiu.. sunkiausia, visi laiku nuvaryti miegoti), iš darbo išsiprašiau porai valandėlių, kad abu mazgius mokyklon palydėčiau (Einorą, turbūt, jau priešpaskutinį kartą, na, dar penktokėlį už rankos nuvesiu, paskui bus, kaip su dičkiais-laikykis mam, saugaus atstumo:D), Martynas Einoro šventėje visą oficialią dalį atlaikęs, tokių pat nuobodžių ir nesuprantamų suaugusių dėdžių ir tetų sveikinimų beklausydamas savo mokykloje, įsikniaubė į mane ir nevilties kupinu balsu paklausė- visada dabar bus taip nuobodu???:))) Jis su ilgšiais broliais ir Rimgaile vienon mokyklon keliauja, ant šaldytuvo dabar kaba du grafikai- šuns vedžiojimo ir Marčiaus lydėjimo:))) Ryt Klaido eilė:)
Prieš kelias dienas Deimantė grįžo. Darbas Anglijos fabrike, puiki motyvacija gerai mokytis:) Ir pilna galva visokių gazdinančių planų studijuoti ir gyventi užsienyje. Aš, šaunuolė, labai stengiuosi duoti jai erdvės ir nesisavinti, bet.... smagiau, kai ji pašonėje:) Tikiuosi, su kiekvienu sekančiu, užaugusiu, bus vis lengviau ir lengviau.
O kol kas, juokas-  kažkaip laikyti įtempus vadžias, kad 22 valandą visi būtų lovose, suktis, taip, kad grįžus po mokyklos garuotų pietūs, sužiūrėti šimtą būrelių, kad visi laiku į juos nueitu, patikrinti ar paruoštos pamokos, ar susidėtos kuprinės ir ech..apiplėšti banką, nes vien Nulinuko pratybos kainuos apie 90 litų. Šlovė nemokamam mokslui:D

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Prisipažinsiu, labai laukiu Eglės įrašų šiame bloge. Kartą netikėtai atradau šį tinklaraštį, surijau viską vienu ypu ir dabar nuolat tikrinu ir laukiu. Negaliu apsakyti, kaip jie nuteikia. Čia nerealiai daug pozityvo. Paskaičius norisi tapti geresnei, energingesnei, labiau mylinčiai ir...mažiau dejuojančiai..
Dejavau, ruošdama du vaikus į mokyklą. O jei reiktų sužiūrėti daugiau? O kada spėti eiti į darbą (supratau, kad dirbate), tada kada užsiimti rankdarbiais??? Kita vertus, po tokių įrašų pasijaučiu visiška tižena:))
Ir dar man laabai patinka, Egle, Jūsų rašymo stilius, maniera. Skanu skaityti:)
Žodžiu, prašymas- bent po įrašą kasdien.. Bet kuriuo atveju, viską stebuklingai spėjate:)

Laimute rašė...

va va, Anonmas viską parašė kaip ir aš jaučiuosi...nerealiai ir aš laukiu Eglės rašymų, pozityvų :) dėkui ;)

Unknown rašė...

Na ir ką man dabar pasakyt:))) Mielos jūs kokios:)))
Nieko aš daug nespėju, tik kalbėt gražiai moku:D
Kaip smagu komplimentų čia rasti, net nuraudau:)))
Gal dar kam aš faina?:DDD

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.