2012 m. rugsėjo 12 d., trečiadienis

Ruduo

Įlekia Martynas namo, net klupdamas, palikdamas ryškų juodžemio pėdsaką ant ką tik išplautų grindų: -Mamą, mamyte, niekada nepatikėsi, kokia dovaną tau atnešiau!!! .....RUDENĮ!!!





Taip ryškiai tas Martuko Ruduo dieną nuspalvino (ir grindis:D), spalvomis užkrėtė, apsidairiau, ogi tikrai ruduo! Dar toks šiltas ir jaukus, o jau teptuku besidarbuojantis- klevelis šalia namų jau  geltonas, krūmas pakeliui į mokyklą net dega raudoniu:) Smagu:) Ir tuo smagumu negaliu nepasidalinti:) Spalvoti rudeniniai tapukai Vaidai. Kad sulaukus kito etapo-lietaus ir žvarbaus vėjo, jais apsiavus, kepti obuolių pyragą būtų dar smagiau:)




10 komentarų:

Virginija rašė...

Man labai labai labai patinka kelių paskutinių tapkučių pasikeitimai. Tas sluoksniavimas, spalvų perėjimas.. Kaip gražu...

Unknown rašė...

Ačiū, Virgut:) Tokie komentarai, tokiu metu, kai apsimetu Sigute iš pasakos, per nakt turinčia 100 kuodelių nuverpt, kaip energetinis veikia:)))

Greta Brigita rašė...

Labai gražios šitos, koloritas puikus :)

Unknown rašė...

Tikrai taip, Gegyt, tikras dailininkas tas ruduo:)

Unknown rašė...

Tapau ištikima gerbėja :)
Ir ne tik kad šiaip, bet ar ir šiltomis kojomis :)
Ačiū Eglut, nepakartojama tiesiog :)*

Giedraitė rašė...

iš kur tiek minčių,idėjų ir jėgų????
labai gražūs tapukai

Unknown rašė...

Jurga ir man ramu ant dūšios, kad tavo kojytės dabar šiltos, gerbėja tu mano:)
Giedraite, net neklausk! Minčių ir įdėjų tiek zvimbia galvoje, kad net kai jėgų nebelieka reikia jas įgyvendinti, kitaip iš proto išves:)))
Paskutiniu metu veldama žinau kur noriu tapukus fotografuoti, vis problemų daugiau, nes, tarkim šiandieninėms reikia giedros ir ryškaus saulėlydžio, kur jį dabar gauti, kai niūrius orus praneša?

Eva rašė...

Nesinori net akiu atitraukt...........o koju turbut ivi neinores istraukti:)......imu pavydeti laimingu ir siltu kojyciu savininkei:)

Asta Inciutė rašė...

šitų gražuolių ir aš net norėčiau :)))spalvos nuostabios ;)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.