2013 m. sausio 10 d., ketvirtadienis

Skelbimas

Dėmesio dėmesio!!! Žavus, darbštus ir pareigingas, auksines rankas turintis vyras, labai geras medienos apdirbimo specialistas, sugebantis pagaminti bet kokį baldą nuo-iki,  pakeisti stogą, įstatyti duris ir langus, kruopščiai atlikti vidaus apdailą- ieško darbo:) Už padorų atlyginimą čia, Lietuvoje, už nepadorų- užsienyje (anglų kalbos žinios minimalios). Jo žavi, darbšti ir kūrybinga žmonelė už suteiktą informaciją, padorius ir ne, pasiūlymus, bei kryptį kur tos laimės ieškoti, dosniai suvels visas jūsų svajones:)))
 Ačiū:)

9 komentarai:

Gitana rašė...

Turbut jau matet si skelbima: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/ieskomas-baldzius-15465792.html
Jsu vyras labai grazius baldus, laiptus gamina tikiu, kad greita ras neprasta darba:)

rasa rašė...

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/imone-iesko-staliu-baldininku-darbui-utenoje-15219236.html

Anonimiškas rašė...

Sveiki, pats esu baldžius ir galiu pasakyti, kad samdomas darbuotojas ir bus tik samdomas. Čia tik avariniu atveju. Jei rankos meistro, reikia dirbti sau.

Unknown rašė...

Gitana, Rasa, dėkui:)

Anonimiškas, todėl ir reikia komandiruotės į užsienį, kad užsidirbtu įrangai, ne visas stakles turi, o visų baldų gamyba sustoja šaltu metu- patalpas sutvarkyt reikia.

Anonimiškas rašė...

Tikrai nesustoja, aš turiu, nors jokios reklamos jau puse metų, jau įdirbis. Kolegos irgi dirba. Stoja apie balandį kažkodėl. Jūsų vyras kiek suprantu labiau su medžiu, tai labiau elitinis darbas, bet manau ir tokių labai reikia. Reikia tik reklamos ir laiko. Staklės aišku svarbu, bet kiekvienas verslas auginamas.
Dėl užsienio, tai pats kartais galvoju, bet kai vaikai auga, tikrai nenoriu pradirbti tą laiką, o ir pagalbos mamai labai reikia.
Sekmės jūsų vyrui

Bitute Pilkoji rašė...

Mums reikės rastiniame name ir langų apdailą padaryti, ir plintusų dar neturim, ir laiptų naujų reikės... Tik vat kol kas dar negalim planuoti kada tai darysim. Žinosim kur kreiptis kai susiruošim - matytos nuotraukos geriausia rekomendacija. Komplimentai ;)

Unknown rašė...

Bitute, kai reiks, švilpkit:) Anonimiškas, ačiū:) Kažkaip labai smagu, kad ir vyrai čia užsuka, maniau turiu išskirtinai moterišką publiką:)

Greta Brigita rašė...

Mano tėvukams baldų gali reikti :) Būtinai jus atsiminsiu.

Unknown rašė...

Gegyte, atsimink:)Ačiū:)