2015 m. gegužės 31 d., sekmadienis

305 ežerų vasara

Grįžtu su trenksmais! :)

Reikia pradėti nuo labai seniai...
Perniai vasarą, Mantas Bartuševičius, pėščiomis apėjo Lietuvą. Viena išprotėjusi jauna šeima, su trim mažais vaikais, išmaišė visą Pietričių Azija (sekiau jų keliones facebooke)! O aš verdu sriubą, sodinu daržus, veliu tapkes ir dūsauju, kad širdis skrist nori, o buitis uodegą prispaudus... Zirziau zirziau, kad noriu padaryti kažką ypatingo ir beprotiško, o va negaliu. Dėl 1000 priežasčių - darbų, vaikų, pinigų, įsipareigojimų visokių..... Kol kažkuris mažius, po maudynių nušalusia nosimi ir tirtančiom lūpom paklausė - mama, o kai buvau maža, tau taip pat labai labai, kaip man, maudytis patiko? Patvirtinus - o dabar nebe? Ir tikrai, gyvename vandens rojuje, bet net vasarą, tikrai ne kiekvieną dieną neriam į ežerus. Zarasų mieste yra 7 ežerai - kiekvienai savaitės dienai, po skirtingą paplūdimį. Rajone net 305!!! Daugiausia Lietuvoje! Vadinasi reikia juose visuose išsimaudyti smile emoticon Juk smagu, važiuoji per rajoną ir stabteli atsigaivinti. Kol rutuliojom mintį, Rimvydas pasakė - jei daryti, tai daryti normaliai - jokių mašinų, geriau bėgte! Buvo sausio mėnuo, po žiemos apmusiję kokius 5 kilometrus tenubėgdavome. Pradėjom treniruotis. Sąžiningai, kas antrą dieną. Ir laukėm šilumos, kada gi tie ežerai atšils tiek, kad maudytis juose būtų galima. Pavasaris, toks apgaulingas buvo, kelios dienos karštos ir bam- atšalimas. Bet, berods sulaukėm! Ryt startuojam smile emoticon Mažiams pripūtėm dviračių padangas, ir maršrutą susidėliojom. Na, kad vienu šūviu, kelis zuikius:)
Tuo pačiu, jums apie Zarasus papasakosime. Apie pačius slapčiausius jų užkampius, apie visas 9 seniūnijas, apie gražiausius ežerus, sutiktus įdomius žmones, lankytinas vietas ir visus nuotykius, kurie mūsų laukia. Būsim jūsų virtualūs gidai po nuostabų mūsų kraštą. Praleisim daug laiko su vaikas ir turėsim nuostabią vasarą!

1 komentaras:

Unknown rašė...

Ačiū už viską daktare Ellen! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su daktare Ellen per WhatsApp +1(815)564-3618
Ji puikiai moka šiuos burtus:
* meilės burtai
* santuokos burtai
* pinigų magija
* gražus burtas
* sėkmės burtai
* Sekso patrauklumo burtai
* AIDS gydymo magija
* Kazino urvas
* Pašalinti prakeikti urvai
* Apsauginis burtas
* loterijos magija
* Laimės burtai
* Vaisingumo burtai
* Telekinezės žiedas 💍
paštas: ellenstpellcaster@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618