Jaučiu tiks kirviui:) Ir vėl gi greita, kaip tau, Aurelija patinka. Ir kitaip nei paprasti blynai:)
Dribsnius užpilti pienu (galima vandeniu, bet pienu skaniau). Perku trijų grūdų dribsnius, jie pikantiškesnį skonį suteikia blynams.Kai po kelių minučių dribsniai sumirks, mušti kiaušinį, pilti truputuką miltų, kad pieno neliktu, na tiesiog tiek, kad atrodytu eilinė tirštoka blynų tešla.Pasūdyti ir kepti. Jie tokie stori būna, žiauriai skanūs! Su grietine ir su uogiene....
Kaina blynų (jei su protu kepti, ne taip, kaip mes, du pakelius pilam ir nepersivalgom :))) nedaugiau poros litų:)
4 komentarai:
reiks pameginti issikepti blynuku..egle,o kas ten per namine duonele kuria tu vis pamini?kazkaip smalsu pasidare:)
skamba skaniai:)
Rita, duonkepę turiu, jau mėnesį duonos iš parduotuvėsw beveik neperkam, tik retsykiai juodą, nes su raugu dar kepti nebandžiau:) Ateik į svečius, pavaišinsiu:)
O net tokiai tinginei kaip aš tinka visai receptas;
Rašyti komentarą