2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Smalyžių diena

Nuodėmiauju:))) Grįžau iš parduotuvės neperseniausiai ir dabar sėdžiu su ką tik iškepusios duonos rieke, storai aptepta sviestu....Šakės mano figūrai ir palaima mano gomuriui... Reiktu pasižadėt sau, nuo pirmadienio tarkim, mesiu visas šitas skanias nuodėmes šalin ir pradėsiu gal sportuot kiek:) Nes po naujų metų dar net aerobikoj nebuvau nė karto (iki švenčių maratono, kol savaitinis ėdimo turas neišmušė iš doros kelio, du kartus per savaitę ėjau), nekalbu net apie, nors trumpą, rytinę mankštelę. Na, bet turiu dar keturias dienas-einu dar atsirieksiu duonutės :raudonuoju: Juk nesu tokia beviltiška, štai su Rimgaile lenktyniavome kuri daugiau
 atsilenkimų padarys per pusę minutės-aš laimėjau:))) Vienu daugiau, bet vistiek daugiau:)))
O Augustas su Klaidu lenktyniavo kuris geriau išmoko rusų žodžius, prizas buvo šokoladai, o kad labiau skatintu jie gulėjo jų kišenėje. Joooooo...galėčiau daug jų nuodėmių rusiškai papasakoti, nebijodama, kad perskaitys ir gausiu velnių:))) Nors prizai jau pilveliuose, bet rezultatai egzamino labai priklausys ir nuo to ar aš ir jūs kumščius laikysim:)))
Pietums burokėlių sriuba, nieko ypatinga, bet vistiek parašysiu receptą į pietūs iš kirvio. O vakarienei mūsų kepta duona su šokoladiniu kremu. Tiesiog smaližių diena:)))
Rimgailei supyniau  15 kasyčių, laukdama Dovilės susitvarkiau vonią ir virtuvę (Dovilė neatėjo susitiksime kitą savaitę), nuvėliau geltonus tepukus, sudėliojau su Martuku tris dėliones, paruošiau pusryčius-pietūs-vakariene, pasikartojau rusų kalbos žodžius, prakišau nelygioje kovoje, kad bernai nesėdėtų visą dieną prie kompo ir išskalbiau du reisus drabužių. Ai, dar susitariau su Dalia, kad ji išlaisvins mano nuotraukas iš negyvo fotoaparato-negana to, kad fotogafuoti su juo lyg dalyvauti loterijoje (nes ekranas nerodo nieko, pyškini nuotraukas, o kas išėjo, o dažniausiai neišėjo pamatai tik kai perkeli nuotraukas į kompiuterį) tai dar ir pakrovėjas dingo:( Bandžiau jį pasiskolinti, bet, štai Dianos pakrovėjas irgi dingo... Arba mes abi nevalos ir nepadedam daiktų į vietą, arba mūsų vaikai tokie, arba dabar kažkoks mistiškas pakrovėjų dingimo laikas (pasitikrinkite savuosius:)))
Eilinė ir nuobodi diena:) Bet saldi:)

3 komentarai:

kitokia Aurelija rašė...

AAA, nauja dozė :)))))
Paskaičiau ir supratau, akd man dar reik kai ką nuveik, kad pasivyčiau tave pagal darbų skaičių :D
Kumščius laikysiu, o kada tiksliai? Nes jei tuo metu reiks vairuot - nepažadu...

Unknown rašė...

Aurelija, manau tuo metu tu miegosi:))) Bent jau aš miegu tol, kol jie iš mokyklos negrįžta ir nepažadina (juokauju, ponai iš vaikų teisių:DDD)Kur vairuosi?

kitokia Aurelija rašė...

Miestan.