2011 m. kovo 12 d., šeštadienis

Senių besmegenių lipdymo čempionatas

Vėl varėm žiemą. Per užgavėnes nepavyko, nesitraukia niekaip, bjaurybė, šiandien dar kartelį čiupom ją už šlapių ragų ir bandėm nugalėti:) Degesa organizavo 3 senių besmegenių lipdymo čempionatą, taigi skaniai ir sočiai papietavę šokom autobusiukan ir nukūrėm į šventę:)

Diena šiandien nuostabi, tik jau šlapia šlapia (Tikriausia Morės sudeginimas vis gi kažkiek padėjo), dalyvių ne per daugiausia, susirinko aštuonios komandos (kiti turbūt pabūgo kojas sušlapti, na ir veltui) Taigi kastuvus į rankas ir startuojam!









Pirštines prasigrežiam, iš batų vandenį išsipilam, kas gudresnis-su guminiais (aš!) patrepsim, kad gumos prie ledo nepritrauktu ir kasam, stumiam, trinam, klijuojam.... Darbelio buvo gerom dviem valandom, smagiausia buvo, kad Martukas įrodė koks jis jau didelis ir susiradęs draugą su juo savo reikalais užsiiminėjo, nereikėjo iš paskos sekioti:)


Smagumėlis!!! Akyse iš paskutinio sniego kilo žuvys, drakonai, mašinos.... Mūsų komanda lipdė Pokemoną žvejojantį ryklį-jei jau Pokemonai iš šiltųjų kraštų Lietuvon ateina, tai pavasaris tikrai ne už kalnų:D



Kai "besmegeniai" jau stovėjo, vyko sporto varžybos, reikėjo čuožti dviese su slidėmis, bėgti su lentomis ant kojų, traukti rogutes ir nešioti mergaites:)







 Po varžybų, šokiai pokiai, kad nesušaltumėm laukdami komisijos nuosprendžio...




Ir pampararam, apdovanojimai!!!



 Visos komandos gauna pasiplaukiojimą kajakais sutartu laiku:)))
Trečia vieta. Vyras, kuriam atėjus pavasariui vien moterys galvoje, todėl jam smegenys suskystėjo ir per nosį ištekėjo:DDDD Jaunimas mūsų išradingas:DDD





Antra vieta. Komanda "Šampinjonai" nulipdžiusi ryklį gaudantį Pokemoną!!! Prizas-namukas, kubilas ir pirtis audringam savaitgaliui!!!




Ir pirmąją, nuskynė drakonas, legenda byloja, kad žmones, radusius septynis stebuklingus rutulius, drakonas apdovanoja-išpildo bet kokį jų norą. Jaunimėlis visą žiemą ieškojo tų rutulių, šešis rado seniai, o septintą šiandien, todėl pasirodžiusio drakono paprašė, kad pagaliau baigtųsi žiema ir ateitu pavasaris:))) Jie tiesiog multikų per daug prisižiūrėjo:DDD


 Tiesa pasakius, komisijos darbas buvo žiauriai sunkus, visos skulptūros vertos apdovanojimo !
Šaulių komandos tankas netgi šaudė:))

















 Uch dienelė...... Dabar svarbiausia, kad nesusirgtu didysis sniego rausikas, ekečių kapstytojas savarankiškasis šlapiakojis, nes guminukai neatlaikė jo žygių, kojos paseno akyse:D Visų kitų ir velnias negriebs.....

5 komentarai:

Lavrynka rašė...

Super , kaip aš norėčiau sudalyvauti taip mėgstu tokius susibūrimus , super

priemeno rašė...

O, tokią progą praleidom... Ir susipažinimui būtų tikusi... Informacijos stoka... O Jūs labai priemeno!

Unknown rašė...

Lavrynka, tikrai smagu buvo:)
Priemeno, man rodos, ant kiekvieno stulpo jų reklamas mačiau, ir www.zarasai..., gaila nepagalvojau jums pasakyt:(
Bet dar galite nulėkti pažiūrėti ir apčiupinėti besmegenius, kol nenutirpo:)

šiaudukė rašė...

koks smagumėlis turėjo būt.....net užpavydėjau....baltai......

uolma rašė...

SUPER, TIKRAI IR AŠ NET UŽPAVYDĖJAU, BET KOKIE IŠRADINGI LIPDINIAI. MANAU PRIE GEROS NUOTAIKOS IR LIGOS NELIPMA, O JI TAI JAU MATOSI BUVO SUPER.