2011 m. balandžio 23 d., šeštadienis

Sodybiečių meetas

Jau atidarėme sodyboje švenčių sezoną! Sulaukėme pulkelio sodybiečių, nes kasmetinį jų susitikimą turėjome garbės surengti pas save. Tiesa, susitikimas labai negausus, kamerinis buvo, vis gi, atvažiuoti į pasaulio kraštą pasėdėti  ir patabaluoti kojomis ryžtasi ne kiekvienas:D  O dar bėdos bėdelės, ligos ligelės kurios vis pasibeldžia nelaiku, oras geras, kai po ilgos žiemos neatsispiri galimybe žemės rankas sukišti.... Bet gal tai, kad gali kiekvieną svečią pačiupinėti, pakalbinti, kiekvieną išgirsti, suteikia ne ką mažiau žavesio už galimybę susipažinti su daug naujų, nematytų žmonių su kuriais jau draugauji internete....
Kadangi buvo pageidavimas iš arčiau vėlimą pačiupinėti, tai sulėkėm verandikėn į tepukų gaminimo pamokėlę:)\



Brigita apsiėmė mokytojauti ir labai jaukiai apsivėlėm visos:)))
Tada tradicinė foto prie sodybiečių vėliavos ir oficialus jos perdavimas tiems, pas kuriuos kitą kartą rinksimės-Ingrida su vyru maloniai sutiko atverti savo sodybėlės duris, o, kadangi veiksmas vyks Panevėžyje, tai manau prigūžės pilnas kiemas mielų žmogiukų kaimą mylinčių ir jo rūpesčiais gyvanančių:)))




 Pasikeitėm ir augaliukais, mainų turgelis-privaloma meeto dalis.



Ir kelionė Stelmužėn-ąžuolo aplankyti, Lygumų akmens apžiūrėti...





Na ir papasakojau. Žemaitiškai taip. Trumpai drūtai:))) Reikėjo, taip ilgai netemti gumos, o iš karto sėsti prie kompiuterio įspūdžiai dalintis, nes dabar beliko tik toks gerumas dūšioje pabuvus su mielais žmonėmis,  fotoreportažas ir skūpus pasakojimas  :)

Komentarų nėra: