2011 m. liepos 5 d., antradienis

Sodybos virtuvė

Pagaliau turiu virtuvę!!!Kolkas ji baisi (nors turint uomenyje mano sugebėjimą esamu momentu matyti aplinką tokia, kokia ji bus po metų, tai nieko baisaus joje nėra) , dar bus cackinama, dailinama ir rekonstruota iš iki kaulo įgrisusius sovietinės į išsvajotą sodybietišką:))) Tiesiog iš namu atsivežėm senus baldus (jėga, pagaliau jais atsikračiau! ) ir apgyvendinom juos daržinėje. Namuose atsilaisvino vieta naujiems, gražiems, Rimvydo gamintiems (naują buitinę techniką jau susipirkom, tereikia susitaupyt pinigėlių furnitūrai ir padaryt abra-kadabra, kad Rimvydas turėtu laiko juos pagaminti). Dabar svarbiausia, kad turiu virtuvę, čia, sodyboje, nes iki šiol daržinėje testovėjo trys dideli stalai (pirmais sodybos turėjimo metais Rimvydas sukalė stalo kojas ir ant jų pritvirtino senas duris. Vaizdelis stalų nelabai koks buvo, bet niekas jo nematę, nes turiu daug baltų ir močiutės siuvinėtų staltiesių:) Taigi iškeičiau stalą nukrautą dėžėmis su puodais, įrankiais, visokais virtuviniais techniniais stebuklais į normalaus aukščio stalviršį su spintelėm. Ir, svarbiausia, turiu SALĄ!!! Kol kas, tai tiesiog senos durys (šlovė senoms durims:DDD) ant trijų spintelių, bet savo funkciją atlieka puikiai- turiu DAUG vietos pjaustyti, dėlioti produktus, tiek daug, kad galiu tai daryti su kompanija (mūsų su Rimvydu komandinis kepsnelių fotoreportažas sekančiame pasakojime) Dabar tereikia sulaukti kito etapo-naujų durelių bei stalviršių ir pūsiu dulkes nuo nenaudojamų receptų knygų- įkvėpimas gaminti didėja proporcingai nuo to kur ir kokioje aplinkoje tai darai:)))




5 komentarai:

Virginija rašė...

Oho kokia virtuvė :) Du džiaugsmai viename - ir patogi vieta suktis daržinėje (mudu abudu irgi svajojame apie salą ir galimybę apie ją suktis nesistumdant užpakaliais bei nesibadant alkūnėm) ir būsima virtuvė mieste.. Nai nai nai :)

Unknown rašė...

Virginija, jei išneštumėt sofą, tai tilptu ir pas jus sala:D Kaip ir Zarasuose pas mus tilptu, tik reikia sofas ir tv lauk mest:D
Atvažiuosi?

Inute rašė...

EGLUTE,SIULYCIAU NUSIPIRKTI AKRILINIU DAZUir SUVIENODINTI DEKUPAZU TOKIUS VIRTUVES BALDUS I VIENA ANSAMBLI,t.y padaryti is ju viena komanda.ZINAI,VISADA KOMANDOJE LENGVIAU NEI VIENAM.IR PRIESKONINIUS AUGALUS AS DZIOVINCIAU TOKIOJ VIRTUVEJ TIESIOG PRIE LUBU.REIKIA-NUSISKINI-IMETI.AR TURI CIUOBRELIO GALIU DUOT-PASISODINK DEKORATYVINI-JIS TOKS PAT IR DEK JI NE TIK I ARBATA,BET IR I GAMINAMA MAISTA.TAI IKI.INUTE

Unknown rašė...

Čiobrelio labai noriu, paskambinsiu:)
Baldai tikrai tokie neliks, keisim dureles, noriu sendintų, bet medinių.... Tik kaži kada:)))

Anonimiškas rašė...

LABUTIS,EGLE,labai grazu ir LIUKS pas jus,tik greiciau darykit dureles,nes galiu nuvaziuot ... pvz.ciuobrelius vezu ir ka...OT TADA GIRCIAU JUS,JAU ISIVAIZDUOJU.JAU PER VAIKU ISLEISTUVES STEBEJAUSI JUSU SEIMA.TAI IKI.INCE.Tiesa,man reiks slepeciu.