2011 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Dovana Tau

Žinote, šiandien kažkaip susimąsčiau, kad jau greitai metai..... Metai, kai pradėjau rašyti savo dienoraštį, kai Aurelijos padedama žengiau pirmąjį žingsnį į šį, anksčiau nepažinotą pasaulį:) O jie buvo tikrai įspūdingi, labai permainingi (jausmais ir įvykiais) ir be galo praturtinę mūsų šeimą:) Sausio 14 dieną parašiau pirmąjį įrašą. Kitąmet, tą pačią dieną pūsiu žvakutę ir padovanosiu dovaną vienam iš Jūsų. Už tai, kad šypsojotės skaitydami (žinau, kad šypsojotės!), kad rašėte komentarus, kad gyrėte tapukus ir užsisakinėjote juos, kad džiaugėtės su manimi mažomis mūsų šventėmis:)
Norite dovanos? Laukiu komentaro po šiuo įrašu. Tiesiog brūkštelkit kažką gražaus:) Laimėtoją, didžiąją dieną, išrinksiu burtų keliu ir nuvelsiu jam jo svajonių tapukus:)

17 komentarų:

JolantoS rašė...

Gražių artėjančių švenčių jūsų gausiai šeimynėlei! Linkiu kūrybingų metų!

Sonata rašė...

Taip,Eglute,malonu,kad jau greit metukai. Sveikinu.O tau noriu tarti ačiūūūū,nes tik tavo dienoraščio įkvėpta,pradėjau ir savąjį:)))))) aišku,tavo dienoraščio reitingai džiugina:))))))SEKMĖS KŪRYBOJE

Monika rašė...

kad jau tokia proga tai ir aš pirmąkart brūkštelsiu :)
Visų pirma didžiausi sveikinimai , šį blogą skaitau su didžiausiu malonumu . Egle, tavo šeima nuostabi , mums tik mokytis ir mokytis iš tokių žmonių kaip jūs.

Unknown rašė...

Va, Monika, ir ištrauksiu visus slaptus skaitytojus iš pogrindžio:)))
Sonata, Jolanta- ačiū:)

Agnė rašė...

Prisijungsiu ir aš prie sveikinimų. Labai norėčiau pamatyti parodą, deja, žiemą į Zarasus neužklystu, būtų per šalta. Ir kodėl rankdarbių parodų vasarą muziejus neorganizuoja...

Labai jaukus šis tinklaraštis: šiltas, mielas, derantis prie karštos arbatos puodelio ilgą žiemos vakarą. O ir vasarą smagu paskaityti, kuo gyvena ši šauni šeima. Tad gyvuokit ir toliau džiuginkit vieni kitus ir šių namų skaitytojus.

Unknown rašė...

Aš šį blogą skaityti pradėjau neseniai, bet džiaugiuosi šiuo atradimu.

Norėčiau palinkėti gražių ateinančių švenčių Jūsų šeimynai :)

Gitana ir Nijolė rašė...

Skaityti pradejau si tinklarasti tik treciadieni, pries ir po paskaitu ir perdiena perskaiciau:) Net mokslus tuputi paaukojau, bet jie ne tik, kad nenukentejo, o ir dar geru rezultatu pasiekiau:)O apie p.Egle ir jos seia galiu pasakyti tik pacius pacius silciausius ir mieliausius zodzius:) O tapukai ir Mina yra fantastiski:)

Jūratė rašė...

Nu vadybininkė puiki :) tikrai dabar visus tyliuosius skaitytojus ištrauksi :)
Mūsų šeima yra nuolatiniai sekliai morkos kaip ir kuom jus gyvenate, aš skaitau dienoraštį, o per vakarienę viską pasakoju vyrui ir "apipliatkinam" tada jus va taip va :)
Sėkmės, sėkmės ir dar kartą sėkmės ir su artėjančiomis gražiausiomis metų šventėmis Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais

Unknown rašė...

Seniai taip reikėjo:D Nes per dieną 100-200 lankytojų ateina, na pusė pro šalį pralekia, bet likę tikrai mane seka, jaučiu tai, o nei labas, nei vardo nepasako:)))

aukselis rašė...

Ramių,dvasingų šv.Kalėdų, linksmos naujų metų nakties. O visi metai lai būna svajonių išsipildymo metai.
Kanadgi mes susipažinom visai neseniai ir labai netikėtai, bet tikrai dar nebuvau sutikus tokių įdomių žmonių,kurie gyvena ne taip kaip visi, kažkuo išsiskiria.Aš labai džiaugiuosi, kad likimas mus supažindino ir galime toliau bendrauti su tokiais kūbybingais, ambicingais, drąsiais žmonėmis.Mums yra iš ko mokytis.
Jau nekalbu apie tavo, Egle, tokius gražius darbelius, tapukus. Super.
SĖKMĖS

sese rašė...

Su pasigardžiavimu skaitau tavo memuarus.Jie tokie nuoširdūs, idomūs, tikroviški.
Linkėjimai ir bučkiai švenčių progą tavo didelei šauniai šeimynai.:-)

Virginija rašė...

Sveikinimai, sveikinimai, sveikinimai!!!
Ateinančių švenčių proga, šiandienos proga - visom įmanomom :)

Atrodo ką tik susikūrei dienoraštį, o jame jau tiek daug spalvingų įrašų. Gera juos skaityti, grožėtis Tavo darbeliais, todėl linkiu, kad tylos valandėlės, kurios reikalingos mums visiems būtų kiek įmanoma trumpesnės, o bloga nuotaika savo sustirusiom kojelėm aplenktų Jūsų puikius namus :)

Rosita rašė...

Nors tik šiandien pirmą kartą apsilankiau tavo "namučiuose", bet jau spėjau peržiūrėti vos ne visus pranešimus :)Visi velti tapukai labai gražūs, labai kruopščiai padaryti. Man, kaip didelei šaltyšei, tokie labai praverstų :D
o Tau linkiu gražių naujų metų, kad mūzos dar dažniau aplankytų :)

kitokia Aurelija rašė...

Eglute, :*
Sveikinu,taip greit artėjančių, metinių proga :)))
Manau, esi ypatinga. Labai paprasta, bet nenusakomai ypatinga - pats gražiausias derinys. Esi turtinga. To, ką turi, jokioje loterijoje laimėti negalima, tai galima tik sukurti turint stebuklingą širdį. Ir pati esi didelis turtas. Mylimasis ir šeši augantys žmonės turi neįkainojamą kilnojamą turtą :))), atiduodantį nesuvaidintus jausmus. Visus jausmus, kurie būdingi žmogui, tačiau tikrus ir grynus.
Ramybės, santarvės, meilės visai Jūsų šeimai, kurios ribos nesibaigia skaičiumi 8 :), ji yra daug didesnė, stebinti, skaitanti ir besidžiaugianti kartu viskuo, kuo daliniesi šiame dienoraštyje, Eglute :)
Labai noriu tapukų :)))
Tikiuosi man negalioja kokia taisyklė, neleidžianti varžytis dėl dovanos MAN :DDDDDD

Unknown rašė...

Vaje, kiek šiltų ir nuoširdžių linkėjimų... Kiek gražių žodžių!!!! Reiks dažniau konkursus organizuoti:)))
Ačiū:) Miela jus skaityti:)

Diana rašė...

Pirmojo tinklaraščio gimtadienio proga norėčiau palinkėti kantrybės tęsti pradėtus darbus (ir ne tik tinklaraščio rašymą) :). O jūsų visai šeimai - Dievo palaimos!

frezijoskvapas rašė...

skaitau jūsų puslapį beveik nuo pačios pradžios, užklydau netyčia ir nebesugebėjau palikt... jūsų teigiami ir gėriu dvelkiantys pasakojimai nušviečia ir priverčia kitaip pamatyt net ir atrodo pačius sudėtingiausius dalykus gyvenime... daug daug jums gyvenimiškos laimės.