2012 m. gegužės 17 d., ketvirtadienis

Sportas-sveikata 2

Atsikėliau, pasisvėriau ir atlėkiau jums dešimties dienų ataskaitos parašyti. Startas buvo kone prieš mėnesį, čia:)))
Rezultatai stulbinantys! Sulieknėjau 2,5 kg (viso jau minus 4,7 kilogramai)!!! Įlindau į visas kelnes kurios ilgesingai dūsavo spintoje:))) Na, gerai, ne į visas, dar turiu dėl ko stengtis:)
Bėgime irgi dideli pasiekimai. Tiesa, kilometrų galėtų būtų daug daugiau, bet aš, išlepus mergiotė, kai lyja ir labai šalta nosies laukan kišti nenoriu:) Taigi, šių dešimties dienų grobis 13,8 km , tris dienas per tą laiką tebėgau (nors kitokio sporto- pratimų su guma, irklavimo, lanko sukimo ir šiaip visokių atsilenkimų buvo sąžiningai, kas antrą dieną).  Bet paskutinį kartą, prieš lietingam rudeniui pakeičiant šiltą pavasarį, bėgiojau pagal Lino pamokėlę ir gal lengvai įveikiau 7 kilometrus. Ir lažybose statę už sportą, labai nepergyvenkite, kuo toliau tuo greičiau juos susirinksiu:) Bet kokiu atveju, jau nurisnojau daugiau nei trečdalį- 35,4 kilometrus:)
O didžiausias pasiekimas, kad tas naujas gyvenimas eina, kaip sviestu pateptas, pilvas nebeurzgia ant manęs, kai vakarienei tik varškės tegauna, o prieš aunantis kedus vis trumpiau su savimi derėtis reikia, kad gal tuos 1001 darbą tuo laiku galėčiau nudirbti:) Greit atrodysiu, kaip pupa-uoga:))))

p.s. DK, kaip tu, kelintam kilometre esi?:)

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

DK nera lepinami orais kaip jus. patikek. oru prognozes ziuriu ir kontroliuoju. as tik i antra desimtkilometry ikopiau. bet kadangi mano pasportavimas su kliutymis, t.y. su vezimo stumimu. tai visai neblogai :D
o jsu jau nebloga kilometraza iveikete. taip ir toliau mergytes!!!

Skambanti tyla rašė...

Kokia tu šaunuolė, net papavydėjau :) ryžto.

Unknown rašė...

Kaži, ilgam?:)))