2012 m. birželio 21 d., ketvirtadienis

Karvė

Nusipirko vaikai Ežį. Turguje.
 Meluoju:)))  Ežys pats pas juos atėjo:)  Ir ko jam neiti, jei vaikai Ežiu labai rūpinosi, glostė dygliuotą nugarą (cypdami ir komentuodami, kad šiurkštumas, kaip tėčio žandų prieš skutimąsi), vaišino obuoliu ir lakino pieneliu:)






Ir ko jiems nelakinti, kai namie nuosavą Karvę turi.  Labai žavią ir gabią žalmargę, kuri vaikus ne tik pieneliu aprūpina, uodega per nosį brauko, tešmenį krutina ir žaviu balsu mūkia, bet ir, nepatikėsite- špagatą daro! Tikrai tikrai, viens du ir sėdi visa pasitempusi,  kojas, lyg stygas į šonus ištiesusi!  Man atrodo, kad tai ilgų treniruočių rezultatas... Nes man, kad ir kaip bandyčiau špagatas neišeina, jaučiuosi... kaip karvė kokia:)))





8 komentarai:

AušraTa rašė...

Karvė nereali :) O va ežiuko pienu nelakinkite, negalima. Geriau šerti sausu kačių ėdalu, audinių ir šeškų maistu, virta vištiena ir kiaušiniais :)

Unknown rašė...

O ba:( Ir nežinojau dėl pieno.. Gerai, kad nelabai ir puolė prie jo, gal dėl streso, kelis kartus tik nosiuką lėkštėn kyštelėjo. Ačiū už pastabą:)

Unknown rašė...

OOOO :) Ežys nuostabus :) O karvė... net trūksta žodžių... Ir būtinai man, tokiai karvių mylėtojai, ją reikėjo pamatyt.... Nuoru :)))

Danguolė rašė...

Karvė iš ties fantastiška. Karvių grožio etalonas.

Egle rašė...

Eglute - stebini neįtikėtinu greičiu. Nuostabesnės karvės nesu mačiusi :D

Rasa rašė...

Nereali karvė :DDD puikiai!

romena morkūnienė rašė...

Egluze, jau koks nerealumas tos tavo zalmarges :)

Unknown rašė...

Karvė savo stangrų tešmenį krutindama mūkia ir dėkoja už komplimentus:D