2012 m. birželio 20 d., trečiadienis

Sportas- sveikata 3. Tinginio dienoraštis:)

Bandau reanimuoti savo gęstančią akciją 100 km. ar 10 kg. Ji labai sparčiai eina šuniui ant uodegos ir tikrai sėkmingai nuslystu užmarštin, jei ne jos viešumas- gyventi su lišnais 5 kilogramais ir nenubėgtais 70 kilometrų daug lengviau, nei būti (gėda pelėda) pažaduke:) Šiandien turėčiau parašyti apie antro mėnesio pasiekimus (ir traukti lažybų laimėtoją, jei tempai tokie, kaip pirmą mėnesį būtų buvę), bet tik pramekensiu, kad tenubėjau 3 kilometrus ir atgal kilogramą sotaus gyvenimo atsiauginau:D Žodžiu, viskas baigėsi, kaip visada:D
Arba, ne:) Nes įsipareigojimas baigti lažybas kažkiek spaudžia ir patinginiavus, pasimuliavus, vėl aunuosi sportininkus ir bandeles salotomis keičiu:) Už ledų porciją pasamdžiau du, nuo kojų nuvarančius, trenerius ir lėkėm gamton pajudėt truputuką:)








Ten, tokius aktyvius ir užkrečiančius pavyzdžius prieš akis turėdama ir nurisnojau savo varganus 3 kilometrus (paskutinį, beje, kartu su Einoru, šaunuolis, ištvermė, kaip pas didelį!)

Vakare, po teisingos žalios vakarienės, ta pačia aktyvia gaida, lėkėm sodybon, rankų ir liemens treniruotei- sutvarkėm šieną ir jau tuoj tuoj susiorganizuosim žaginį (edukacinis projektas vaikams, ta proga visą šieno ruošimo istoriją papasakojom), kuriame, vieną kitą šiltą naktelę tikrai romantiškai permiegosim:)








Na, o po visų dienos darbų, saldus prizas siurprizas- laužė kepti zefyriukai. Kai kam energijos papildymui, kai kam celiulito palaikymui, kad viskas per daug ružava nebūtų:DDD




9 komentarai:

Agnė rašė...

Smagu, kai yra, kas padeda risnoti. O ir lažybos gerai. Beje, jeigu kur pro šalį risnosi, gali pas mane užsukti. Planuoju nuo ketvirtadienio vakaro iki sekmadienio ryto kelti žemės ūkį (arba mirkti ežere...). Nors jūsų keliai, kiek suprantu, link salos veda.

Unknown rašė...

Agne, būtinai kurį vakarą arbatos užlėksiu:)

Eva rašė...

na Egle, pribrendau ir as parasyt:) skaitau visada tyliai ir dziaugiuos....prasom susiimt:) juk esat stipri ir ryztinga, kas cia tie niekingi 10 kg:)(p.s. pati kova paskelbiau 15 kg::)) todel zinau kas tai yra) taip kad prasom susimti, siekti 100 km tikslo ir nenuvilti lazybiniku:),o 10 kg kur nors pamesite ties 99 km.:)

Unknown rašė...

Eva, klausau, vykdau! Gera diena tokiam spyriui, kaip tik iškrovos dieną darau, o nosį kuteną skanūs virtuvės kvapai....:)))
Koks rezultatas jūsų kovos, kiek liko iki garbingo finišo?

Eva rašė...

Egle, man liko dar visi 15:) tiek pat jau neliko, bet dabar nejuda jie nors tu ka:( na gal 1 kg nusprende mane pradziuginti nukrites:)bet as dar maitinu,tai negaliu labai saves alinti dietom, bet apribojus esu visus miltinius patiekalus,nors namine duona mane gundo ir gundo:) Todel jungiuos prie jusu,juk kompanijoj linksmiau:) ir siekiam tikslo.....iseinu jau i darba, tai tikiuos palengvins mano dalia:) ir negundys virtuves kvapai ar koks niekingas mazas gabalelis uz kuri pazadu sau atidirbti,bet....:)

Unknown rašė...

O jėga, pagaliau turiu kompaniją! Galėsim čia, komentaruose dalintis mažomis paslaptimis, kaip lengviau pasiekti tikslo:) Miltinius riboju ir aš (kai riboju:D), dar man super tinka režimas- valgydama griežtai kas 3 valandas darau tai daug tvarkingiau ir protingiau, nei tada, kai valgau vieną kartą- nuo ryto iki vakaro:)))

Gita rašė...

Vat ir as vis tyliai skaitau ir dziaugiuosi:) Tikra atgaiva dusiai apsilankymas siuose namuciuose:) Ir dar didziai nustebau, kad ir mano sese Eva, pasirodo, cia lankosi:)
Zodziu, prisijunkciau ir as prie risnojimo, tik pazada reiketu duoti jau kokiem 30kg, o tai reikstu 300 km???? Tai gal as kada vienu kartu is Vilniaus iki Zarasu ar net Nedozinkos ir atgal:)

Unknown rašė...

Gita, kaip smagu, dabar per seseriškus vakarėlius galėsit mane apkalbinėt:DDD
Junkis ir tu, tryse dar smagiau! Ir nesigriebk tiek daug, pradžiai lai būna minus 10, paskui kiek čia beliks, beveik, kaip sesei:)))

7km šiandien, kokia aš faina:)))

Eva rašė...

"susitikimo vietos pakeisti neimanoma:)" va tai tau....nagi nagi..... itariu sese bus prisikalbejus:D turbut belieka skelbti akcija atrakcija, kokiu skambiu pavadinimu:), ir begimas iki Zarasu jau suorganizuotas:)Egle namie augina 6 vaikus, mes sumoj palike 6:) begsim minusuoti svorio:D

p.s.as bandau save kontroliuoti griezciau su maistu....viska rasau i lapa, o vakare ivertinsiu ko as cia bereikalingai prisikisau:/ ir koks tas mano dienos kasnis:)