2013 m. gegužės 11 d., šeštadienis

Foto diena

Vienas-.kaip visada šiltas, jaukus ir kasmet vis daugiau svečių sulaukiantis Stasiuko vardadienis Šlininkos Malūne. Ačiū Reginai ir Stasiui už šventę, Aušrai už kompanija dalinantis palapine, Neringai už padovanotą šiltą skarą, Gintui už  fantastiška šukuosena pasipuošusį Zefyrą (Marčius sakė- nusikaliau, nebegaliu, man būtinai reikia prisėsti, geriausiai  ant žirgo nugaros:) ), Ritai už brangiai įvertintą Martyno šypseną (pakako nusišypsoti, dar  pažadėti visada taip šypsotis mamai ir svajonių peiliukas kainavo perpus pigiau!), Gediminui už drožybos pamokėlę, Ingos sesei (atsiprašau, nepamenu vardo :gėdapelėda:) už padovanota geležinį svajonių vorą (akivaizdu Martynui mugė nusisekė labiausiai:D), ir visiems kurie nepabūgo lietaus, šypsojosi, juokėsi, pasakojo, klausinėjo, sveikinosi ir linkėjo geros dienos:)













Du- spontaniškas mūsų žaviųjų Skudyčių avikirpis. Ačiū lietui, kad nebemerkė, ir antrai avytei, kad ramiai gulėjo ir nebliovė į ausį:)))



Trys- Klaido pasiūlytas verslas Martynui- po lietaus pabiro tūkstančiai sraigių (pagalvojau, kad būtų daug paprasčiau, kad jos būtų ryškiai raudonos. Rimvydas paantrino- būtų dar paprasčiau, kad pinigai ant medžių  augtų :D). Ačiū dideliems broliams, kantriai braidžiusiems po šlapią pievą, nešusiems sunkų sraigių maišą ir visą pelną palikusiems mažiui (ryt iš ryto jis visai šeimai pirks ledų) Dar Rimvydui ačiū, už labai skanią vakarienę ant laužo:) Gėda pelėda Einorui ir mergaitėm, kad nenorėjo važiuoti į kaimą:)))



Komentarų nėra: